Szekeres Viktor

Még egy Bosszúállót beleírtak az Amerika kapitány 3-ba

Nem csak Fekete Özvegy és Vasember, hanem Sólyomszem is benne lesz az Amerika kapitány 3-ban.

Szeptemberben Jeremy Renner már sejtetni próbálta azt, hogy Marveles karaktere, Hawkeye (Sólyomszem) is szerepet fog kapni a harmadik Amerika kapitány-mozifilmben, a Captain America: Civi Warban (Amerikai kapitány: Polgárháború), de ez eddig még nem nyert megerősítést. Ugyan hivatalos információval most sem szolgálhatunk, de a The Hollywood Reporter értesüléseit is nyugodtan készpénznek vehetjük, a lap ugyanis arról írt, hogy Hawkeye karaktere valóban szerepet fog kapni a film történetében, annak ellenére, hogy a képregényben a szuperhős nem játszott szerepet a Civil War-sztoriban.

Abból kiindulva, hogy a füzetekben az események után meglehetősen kritikus volt Tony Stark pozícióját illetően, arra lehet számítani, hogy Hawkeye a filmben Steve Rogers és társai oldalára fog állni. Renner mellett még biztos, hogy ott lesz a Civil War szereplői között Chris Evans, mint Amerika kapitány, Robert Downey Jr., mint Vasember, Anthony Mackie, mint Sólyom, Scarlett Johansson, mint Fekete Özvegy, Chadwick Boseman, mint Fekete Párduc, Frank Grillo, mint Halálfej, valamint Daniel Bruhl egy egyelőre még titkos karakter szerepében, és persze az új Pókember.

Az Amerika kapitány: Polgárháború az amerikai mozikban 2016. május hatodikán kerül bemutatásra, a legtöbb országban valószínűleg ennél nyolc nappal korábban lesz látható a film, míg idehaza a május 12-i premierdátum valószínűsíthető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #2
    Furcsa dontes, hogy a Polgarhaborut nem a Bosszuallok keretein belul csinaljak meg, hiszen a kepregenyekben talan ez a tortenet mozgatja meg a legtobb karaktert. Nem is igazan tudom mikepp kellene atareznie a nezonek az esemenyek sulyat, ha csak egy maroknyi szereplo lesz benne.
    Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2015.03.10. 12:32:27
  • Ender Wiggin #1
    eggyel több vagy kevesebb... már ki számolja...