Szekeres Viktor

Új csatornát indít a TV2

Az idősebb nézőknek is kínál műsoralternatívákat a TV2.

A Népszabadság információi szerint a TV2 TV2 Classic néven indít új kábeles tévécsatornát. A tervek szerint még karácsony előtt elinduló új adóval a TV2 az idősebb korosztályokat szeretnék megszólítani, azt a csoportot, amelyikkel nem nagyon foglalkoznak a csatornák, hiszen a számukra sugárzott reklámok, a kialakult, kőbe vésett fogyasztási preferenciáikra már közel sincsenek olyan hatással, mint például a 18-49 évesek esetében.

Mindez azt jelentené, hogy a TV2, a Super TV2, a Fem3 és a Pro4 után egy ötödik csatorna is a TV2 Csoport portfoliójába kerülne. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen műsorok várhatóak a TV2 Classicra, de várhatóan egy minimális nézettségű adóra nem nagyon készülne új sajátgyártás (Bár a Dáridó visszatéréséről évek óta szüntelen suttognak), így a régi filmek, illetve tévésorozatok adják magukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angelus1991ster #4
    Mint a gyermeteg potemix cuccok.
  • Cyberdog #3
    Reklámok 90%-a meg ilyen-olyan gyógyszerek, fogsorragasztók, nyugdíjbiztosítás, életbiztosítás, s potencianövelő szerek lesznek.
  • Angelus1991ster #2
    Reggel 6-tól délig jós műsorok, déltől mindenféle ezeréves sorozat és este 6-tól este 10-ig televíziós vásárlás lesz, azután 22 órától reggel 6-ig Élő akvárium lesz műsoron.
  • kiralysanyi #1
    A "sajátgyártás" még mindig "saját gyártás"...