Szekeres Viktor

Távozik a TV2 műsoráért felelős szakember

Távozik a TV2-től György Bence program- és hírigazgató.

Közös megegyezéssel, 2015. február 17-ével távozik a TV2 Csoporttól György Bence program- és hírigazgató. A szakember először felelős szerkesztői pozíciót töltött be a Hírigazgatóságon, később szerkesztőségvezető, 2010. január elsejétől az aktuális műsorok vezető szerkesztője volt. György 2014. február elsejétől töltötte be a TV2 program- és hírigazgatói posztját.

György távozását követően átalakul a Program- és hírigazgatóság. Önálló szervezeti egységként Shadia Nugud vezetésével létrejön a Tartalom és kreatív igazgatóság, mely a Programstratégiai, a Kreatív, az Akvizíciós és a Marketing osztály működését fogja össze. Nugud a Viacom International Media londoni irodájában tartalom és kreatív igazgatói pozíciót töltött be, felelve a Nickelodeon portfólióhoz tartozó orosz, balti államokbeli, ukrán, közép-kelet európai és izraeli érdekeltségekért.

A Tartalom és kreatív igazgatóság létrejöttével egy időben a Gábor László főszerkesztő vezetésével folytatja munkáját az Aktuális műsorok főszerkesztősége.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!