Szekeres Viktor

Kik fognak menekülni a Star Wars elől?

Az Assassin's Creed-mozifilm, illetve a Terminátor 2 gyártó is beijedhetnek.

Amikor bejelentették, hogy a Csillagok háborúja J.J. Abrams által rendezett új epizódját decemberben mutatják be a tervezett tavaszi dátum helyett, természetesen több, eredetileg decemberi premierre kiírt filmnek kerestek új bemutató-időpontot a stúdiók, hogy a Star Wars iránti érdeklődés ne érintse negatívan bevételeiket. Most minden bizonnyal ugyanez várható azt követően, hogy a Disney hivatalosan is bejelentette, hogy a Rogue One 2016. december 16-án, míg a fő trilógia következő epizódja 2017. május 26-án kerül bemutatásra.

Jelen állás szerint 2016. decemberére a Rogue One mellett három premier van kiírva. A Fox a Star Wars-film után öt nappal, december 21-én tervezi bemutatni az Assassin's Creedet, s ugyanekkor kerülne moziba a Grút jegyző Illumination Entertainment új animációja, míg december 25-én a The Greatest Showman on Earth című Fox-musical lesz látható jelen állás szerint - utóbbinak Hugh Jackman a főszereplője.

2017. májusára is három további film van bejelentve, és itt is akad egy premier, ami a Star Wars: Episode VIII-cal egy napon van (még), mégpedig egy cím nélküli, minden bizonnyal Batmanes LEGO-animációs film a Warnertől. Az új Csillagok háborúja-epizód előtt egy héttel, vagyis május 19-én a Paramount akarja bemutatni az új Terminátor-trilógia második részét, míg május ötödikére egy másik Disney-film, A galaxis őrzői 2 van előirányozva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!