Szekeres Viktor

Vége a Star Wars 7 forgatásának

Májustól október végéig tartott a Star Wars 7 forgatása.

Májusban kezdődött meg a még mindig hivatalos cím nélküli Csillagok háborúja-epizód, a Star Wars: Episode VII forgatása és hétvégén az angliai Pinewood Studiosban be is fejeződtek a munkálatok. Ahogy az ilyenkor szokás, a stáb egy záróbulin vett részt, amit november elsején, a londoni Tudományos múzeumban szerveztek meg - ezen, a képek tanúsága szerint természetesen Harrison Ford és Mark Hamill is részt vett. (Sőt, még Simon Pegg is megjelent, felerősítve a pletykákat, miszerint egy röpke szerepre beugrott J.J. Abrams filmjébe.)

Klikk
ide! Klikk
ide!

Az Amerikában 2015. december 18-án bemutatásra kerülő hetedik Star Wars-epizódban a visszatérő Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Kenny Baker mellett olyan többek között "újoncok" tűnnek majd fel, mint John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong'o, Crytsal Clarke, Pip Anderson és Gwendoline Christie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cefet #9
    +1
  • Zsoltee_a_bator #8
    A kor csak akkor problemas egy szinesznel, hogyha raeroltetik szegenyre, hogy 60-70 evesen is lekungfuzzon feltucat ifjonc assassint a filmben. Egyebkent kit erdekel.
  • szomferi #7
    hát a sok év piálás se szépíti meg az arcod
  • adler741 #6
    Ott a pont Nálad Griphons.
  • Griphons #5
    Egy kultusz filmsorozat nagy neveiről beszélsz bunkókám. Kicsit több tiszteletet! Legalább annyit, amit te is elvárnál az unokáidtól ilyen korban.
  • Kelta #4
    A sok kis művelt...Hamill ( ugye 2 l írjuk..) birodalom forgatása után, komoly autóbalesetet szenvedett, anno a plasztikai sebészek ennyire tudták az arcát összerakni..csak már ráöregedett.
    Utoljára szerkesztette: Kelta, 2014.11.05. 21:58:35
  • thrawnguru #3
    Ugyan, majd a smink, meg az effektek helyrerakják a képet...
  • jarlaxxe #2
    A másik vénemeberöl ne is beszéljünk, remélem nem lesz sok szerepük ezeknek a tatáknak rossz nézni öket.
  • verge175 #1
    Szegeny Hamil, mint akit a kutya szajabol huztak ki.