Szekeres Viktor

Állat kép érkezett az életnagyságú Millennium Falconról

Eddig még nem láttuk ilyen részletesen az új Millennium Falcont.

Nem egy filmes újságban jelent meg az Ezeréves Sólyom, azaz a Millennium Falcon új fotója a Star Wars: Az ébredő erőből (Star Wars: Force Awakens), hanem a Fortune magazinban, mely a Disney elnök-vezérigazgatójáról, Bob Igerről hozott le egy portrét. Iger pedig a lapban stílusosan Han Solo híres-neves űrhajójával pózol J.J. Abrams filmjének forgatási helyszínén. A kép készítéséről a lap netes változatában lehet információkat olvasni.

Mint az ismeretes, az új Star Wars 2015. december 18-án kerül bemutatásra Amerikában és nem csak a Millennium Falcont üdvözölhetjük majd a filmben régi ismerősként, hanem olyan színészeket és karaktereiket is, mint Mark Hamill (Luke), Harrison Ford (Han), Carrie Fisher (Leia), Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO) és Kenny Baker (R2-D2).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Omega #14
    A szerző szereti az állatokat, nyilván tele van ragasztva a szobája cicás, kutyás, elefántos, zsiráfos képekkel, először én is erre számítottam mikor ide kattintottam.
  • cateran #13
    A 2 kepbol szerinted melyikre passzol? Mindkettore (cover es opening)
    "Lucasfilm’s special effects division, Industrial Light & Magic (ILM), worked with Fortune to create both the cover and opening photograph in the story, an inside look at the innovative technologies used across Disney’s diverse businesses and brands. The collaboration started with our photo shoot with CEO Iger earlier this month in New York. The photos were then turned over to ILM to, well, work their magic. Not surprisingly, the secretive division was mum about the exact process for creating the realistic shot of Iger standing right on set, casually leaning against a chunk of metal (the image seen in the opening pages of the story).

    As for the cover shot, Yannick Dusseault, visual effects art director for The Force Awakens, and his team gave Fortune six options showing the Falcon in different ways. The resulting image required the custom rendering of ILM’s computer generated Falcon. According to ILM, the fabled ship was rendered in wireframe form (a skeletal version) as well as a more layered “textured render,” which were combined in Photoshop to create the final image."
  • NEXUS6 #12
    És te most melyik képről beszélsz tulképpen?
  • Frank99 #11
    Mi érkezett? Nagyon esik a színvonal, nagyon....
  • cateran #10
    A kerdes az volt, hogy mi volt/nem volt CGI a kepen. Az idezetembol kiderult, hogy minden, kiveve a fotot a csokarol. A teljes bekezdesed sem mond mast, csak 3 mondattal tobb es reszletesebben leirja a renderelest.
  • NEXUS6 #9
    Köszi a segítséget, de ez így kicsit csúsztatás, már megbocsáss.
    A teljes bekezdés így van:
    "As for the cover shot, Yannick Dusseault, visual effects art director for The Force Awakens, and his team gave Fortune six options showing the Falcon in different ways. The resulting image required the custom rendering of ILM’s computer generated Falcon. According to ILM, the fabled ship was rendered in wireframe form (a skeletal version) as well as a more layered “textured render,” which were combined in Photoshop to create the final image."

    És ez pedig a cover photo:


    És ez meg a cikk a fotókról:
    LINK
  • cateran #8
    "The resulting image required the custom rendering of ILM’s computer generated Falcon."
  • Acusio #7
    Én nem értek hozzá, de ránézésre CGI-nak tűnik.
  • NEXUS6 #6
    Gondolom a composite image arra vonatkozik, hogy a diznivezér nem utazott el a ködös Albionba, hogy a Pinewood studióban összerakott MF elött pózoljon. A diznivezért lekapták a zusában és rákopizták a MF-os képre. Egy full CGI képhez a ILM nem fog legendát gyártani, hogy ez olyan mintha a zangoloknàl csinálnák.
    Gondolom, de lehet, hogy ezt jobban tudod. XD
  • NEXUS6 #5
    Höbö, a képen a diznivezér az állat, vagy van egy cukicica elrejtve valahol.
    XD