Szekeres Viktor

Itthon is kezdődik a meztelen randizás


A VH1 fél éve indította Amerikában igen egyedi realityjét, a Meztelen szerelmet (Dating Naked), amelyben a lehetséges párok anyaszült meztelenül találkoznak egymással, sőt így indulnak különböző randikalandokra is. Már ekkor kérdés volt, vajon melyik hazai tévécsatorna fog lecsapni a forgalmazási jogra. A befutó a LifeNetwork TV lett, amely 2015. február 14-étől hétvégén esténként tűzi műsorára a bevállalós valóságshow-t.


A vállalkozó kedvű szereplők, egy epizódban három férfi és ugyanennyi nő egy csendes tengerparti szakasz egzotikus villájába költözik, és három randikört él meg. A lehetséges párok golfoznak, szörföznek, úsznak, homokvárat építenek, drótkötélpályán csúsznak, vagy éppen lovagolnak, tehát teszik, amit ismerkedő emberek találkozókon tenni szoktak – csak pucéran. Ezután maguk döntenek arról, kivel szeretnék folytatni a kalandokat, sőt ekkor már ők határozzák meg, hogy mindezt kendőzve, avagy kendőzetlenül élik meg.

A műsor nem csak a nézők körében volt sikeres, hanem a játékosok táborában is, hiszen a felvétel óta akadtak olyan résztvevők is, akik azóta összeházasodtak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #13
    Igen, valahol ezt találtam:
    "Itt elég jól meg van fogalmazva az ilyen műsorok lényege.
    https://www.youtube.com/watch?v=QevvLIZDmFo
    A butításon kívül nem kell sok célt belelátni. Egy értelmiségi mutogatása nem realizál fogyasztást. Ezzel szemben ha agyilag eléggé lenyomjuk a nézőket, akkor befogadóbbak lesznek a reklámokkal szemben.
    A műsor célja soha nem a szórakoztatás, hanem hogy előkészítsen a reklám befogadására!"
  • Lapajka #11
    Nem sértettél meg, mivel szépen alaposan kifejtetted itt hogy mennyire felszínesen és ostobán gondolkodsz barátom... ilyen kis csiribiri macskajancsitól nem sértés az ilyen szöveg barátom... Hiszen pontosan ím letetted a vitathatatlan bizonyítékát hogy HALOVÁNY SEGÉD FOGALMAD NINCS A NŐK ISMÉTLEM, A NŐK VALÓDI TERMÉSZETÉRŐL és lelkivilágáról... hogy az agyatlan olcsó csitri tinikurvák világában tájékozott vagy aláírom, csak éppen azok nem nevezhetők nőnek, egy koktéllal leveszem bármelyiket a lábáról, el sem kell velük jutni addig, hogy megnézzék a seggem, már a wc-ben a finom koktéltól bódultan az enyém bármelyik ha akarom.... nos én NŐKRŐL ÍRTAM barátom nem agyatlan csitri tinikurvákról... tán még néhány év vagy évtized, kicsit még fejlődj és tapasztalj és remélem egyszer eljutsz arra a szintre, hogy mindezt felfogd... addig viszont némi alázatot és szerénységet javallanék a nagy arc helyett, és nettó baromságozás helyett, mert mást nem érsz el ezzel barátom, minthogy ország-világ számára bemutatod, mennyire sírnivalóan és reménytelenül NEM VAGY KÉPBEN... ;)
    Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2015.02.16. 01:48:04
  • Venom T #10
    Már meg ne haragudj én nem sértegetni szeretnélek, de netto baromság amit írsz.
    Még hogy a nőket nem érdekli és nem izgatja fel egy meztelen férfi látványa, aki néz is ki valahogy?
    Nem tudom, hogy még nem voltál nővel, vagy csak olyan kevéssel és tapasztalatlannal/ visszafogottal akire ez igaz lehet (bár ezt se tudom elképzelni, inkább azt, hogy hazudik neked mikor ilyeneket mond) de az igazság pont az ellentéte.
    A mai romlott tinikurv@k körében ez fokozottan igaz. Az elsők közt amit megnéznek a pasin az arca és a szeme meg az alkata után a segge.
    A mostani generációt meg már sikerült olyannyira kinevelni és elkuvítani a nők közül, hogy egynémelyik rosszabb mint egy Pasi.
    Ezeket látom mostanság.
    A másig ág, meg a szexuálisan beérett nő. Na, őt sem kell félteni. Már érettebb mint az előző csitrik, de ugyan úgy megnézi a Pasit, ugyanúgy hat rá az evolúciós késztetés a felületes szexuális vonzalom.
    Vagy legalábbis engem eddig ilyen nőkkel hozott össze a sors, nem tudom.
    De az biztos, hogy régen mondogatták: "A nők nem gondolnak a szexre" "A nők nem finganak" meg hogy a legtöbb nem adja magát oda egy éjszakára.
    Ehhez képes a kurvák világkorát éljük, és ebben persze nagy szerepe van a férfiaknak.
    Van akinek jó ez így, van akinek nem, de hogy a nőket hidegen hagyná egy jó pasi meztelen látványa testközelből, az baromság.
    Ha nézel ki valahogy, akkor meztelenül csak még inkább fokozod a nőknél a hatást.
    Nálunk is így működik, Pasiknál.
  • Ender Wiggin #9
    metodix figyelmét elkerülte, hogy kisebb (nézőpont kérdése) armageddon korában élünk (egyre több globális járvány, háborúk, milliónyi áldozatot követelő időjárási anomáliák stb.), függetlenül attól, hogy a tévékben szinte már csak agyrohasztó realityk mennek, vagy sem. és még itt van az észosztó armegeddon is a fórumban (sityakos007).

    @lapaj: nem vagyok száz százalékig meggyőződve arról, hogy a nők a randin nem mérik fel vizuálisan a partnert. kötve hiszem, hogy a kigyúrt és a dagadt, a borotvált és a szőrös, az ápolt és az ápolatlan stb. között nem tesznek különbséget, és nem foglalnak állást azonnal a sázmukra esztétikusabb megjelenésű mellett. A külső nem döntő, de egy kapcsolatahoz kell a fizikai vonzalom, az pedig előnytelen megjelenés esetén elég nehézkes.
    Ja, meztelen randi, ami ártatlan...talán egy olyan univerzumban, hogy mások a józan ész normái.
  • Lapajka #8
    Ez csak azért szánalmasan nevetségesen beteges, mert a meztelenség egy ismerkedésben, randevúban az égvilágon semmi valós előnyt nem jelent, legalábbis a nők oldaláról, és a döntés alapvetően a nőké. A legtöbb nőt semmilyen szinten nem izgatja, nem érdekli egy anyaszült meztelen férfi látványa. A nők abszolút nem vizuálisak. A meztelen test látványa igencsak sokadik szempont náluk. A férfiaknál nyilván más, de náluk sem ez az abszolút döntő. Ergo teljesen értelmetlen és felesleges idióta baromság az egész, ha a cél az ismerkedés és párkeresés. De hát itt nem ez a cél, hanem a NÉZETTSÉG. Na ez már egész más téma. Természetesen a nézettség aspektusából nagyon is jó húzás ez, nyilván nagyon sok nézőt érdekel a pucéron szerencsétlenkedő, magukból nevetséges idiótát csináló lúzerek látványa... De ha ilyen hülyék meg is érdemlik, mindenesetre anyaszült meztelenül normális randi és ismerkedés teljesen kizárt, hiszen idegenekről beszélünk, a zavar és feszélyezettség mindent felülír és bezavar, senki soha nem tud így természetesen viselkedni... persze kamerák előtt minden más nyilván... egy agyatlan agyhalott agymosó idióta zombiknak dizájnolt szennyműsor szintjének teljesen megfelel...
  • who am I 7 #7
    megérdemelne az emberiség nagy része, de nem ezért... :D
  • Lacee86 #6
    Baromság. Újabb ok, h focin kívül mást ne nézzek a tv-ben.
  • kalapos01 #5
    "Komolyan mondom, megérdemelnénk egy kisebb armageddont. "

    az biztos megérdemelne, aki másnak ilyesmit kíván, mert abban megegyezhetünk, hogy ez a pondróminimum.

    de az szerintem nagyon érdekes kórtünet, hogy vannak ennyire iqnullák, akiknek, miután csorgó nyállal klikkelnek a címre, rögtön ártatlan randizásról kefélés és farokhosszúság jut eszébe. meg szodómia. hát, igen. mások vagyunk, tényleg tele van hulladékkal a net.

    maga a műsor teljesen ártalmatlan, még csak nem is trash. sima randizós valóságshow pár emberről.
  • Dewri #4
    Amit írsz, az nem csak erre a "reality"-re igaz, hanem úgy kompletten ezért van kitalálva a tévé, mint olyan...
  • halgatyó #3
    Nem ez a Szodoma meg a Gomorra. Sőt, akár jó is lehet, amíg 1 férfi és 1 nő kapcsolatát próbálja közvetlenebbé tenni.
    A gond akkor keződik, amikor majd buzeránsok mutatják be, meg a "meztelen birkapásztor és nyája" című film :-))

    Amellett ez inkább FIGYELEMELTERELÉS a súlyos társadalmi bajokról. A végtelenbe növekvő adósságról, a szólásszabadságnak hazudott szájzártörvényekről, az emberek fokozódó megfigyeléséről, tehetetlenségéről, kiszolgáltatottságáról, a csip-beültetési törekvésekről, a kamerák millióiról, amelyek NEM a bűnözést csökkentik, hanem a bűnözők ellen összefogni akaró középosztályt célozzák a valóságban, a fejreállított értékrendről, a pusztításról és aljasságról.
    Szellemi kábítószer ez, nem Szodoma.