Szekeres Viktor

4 új valóságshow-t indít a Discovery

A Discovery Channel új a túlélőműsorokkal várja az őszi idénykezdést.

Szeptember 22-én hétfőn, 22 órától visszatér Ed Stafford, Az önkéntes számkivetett – a világ körül című műsorral, amelyben a világ egy-egy olyan elhagyatott sarkába utazik 10-10 napra, ahol az átlagos utazó akár órákon belül meg is halhat. Stafford célja, hogy bebizonyítsa, valóban bárhol képes túlélni – és most sem lesz nála egyéb felszerelés, csak a kamerája.


Október 6-án hétfőn, 23 órától jön a Túlélés kötöttségekkel című sorozat is, amely elsősorban nem a túlélési tippekről és a természeti kihívások leküzdéséről szól, hanem hétköznapi emberek egymás ellen vívott vicces csatározásáról. A túlélőpárosok idegenek, teljesen más hátterű, felfogású emberek, semennyi vagy kevés túlélési tapasztalattal. Egyszerű térképpel és egy nagyon alapvető túlélőcsomaggal kell nekiindulniuk a vadonnak úgy, hogy közben három méter kötéllel vannak egymáshoz kötve.

Októberben visszatér a képernyőre a Csupasz túlélők is, valamint bemutatásra kerül a Túlélőpár-baj, melyben két túlélési szakértő, Cody Lundin, a sámán külsejű természetbúvár és partnere, Joseph Teti volt zöldsapkás, igazolják változatos tájakon át, hogy a túlélés alapszabályai ismeretében és némi kreativitással az ember még a legbarátságtalanabb természeti körülmények között is életben maradhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!