Szekeres Viktor

Új részekkel folytatódik itthon a Licitvadászok

Ma kezdődik az Auction Hunters ötödik szezonja.

Itthon meglepően nagy sikerrel adja a Discovery Channel a Licitvadászok (Auction Hunters) című valóságshow-t - utóbbi persze csak műfajmegjelölés, mert valójában afféle szórakoztató realityről van szó, azonban természetesen a szituációk eljátszottak. Bár a napi 2-3 ismétlést már jó ideje ad a Discovery, a műfaj hazai rajongói tavaly május óta várják a folytatást, s jó hírünk van, ma kezdetét veszi az ötödik évad.

Február 11-én, szerdán 22 órakor Allen Haff és Ton Jones a sorozat ötödik évadában az aukciók hétköznapi világát hátrahagyva új lehetőségek és rejtett kincsek nyomába ered - a marhavásároktól kezdve a rendőrségi aukciókig mindenféle lehetőséget kipróbálnak. Ellátogatnak New Orleans-ba, ahol helyi licitáló csapatokkal vívnak szinte vérre menő csatát a legjobb fogásokért, Louisianában pedig elmerülnek a hajózási árverések világában. Missouriban meglátogatják Ton nővérét, akinél a pihenés mellett egy pörgős élő aukcióba is belefutnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WinT #2
    Szerettem régen a Discovery-t amíg még voltak rajta ismeretterjesztő műsorok is, de jó ideje már egyszerűen nem tudok úgy odakapcsolni a csatornára, hogy ne ez az árverősesdi gyökérség vagy valamelyik másik a többi docureality közül menjen rajta. Teljesen le is szoktam róla.
    Fel nem tudom fogni, hogyan lehetnek ezek ennyire népszerűek... annyira mű az egész.
    Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.02.12. 10:38:35
  • dchard #1
    Egyre kevesebbet nézem, mert az áltudományos bugyutaságok mellett ilyen szeméttel töltik ki műsoridőt (ha éppen nem ismételnek), mint amilyen ez is.

    "Itthon meglepően nagy sikerrel adja a Discovery Channel a Licitvadászok (Auction Hunters) című valóságshow-t"

    Ebben az országban ez a legkevésbé sem meglepő, bár lehet a cikk szerzője arra próbál célozni, hogy ezt a szart máshol nem kajálták be ennyien. Utóbbi esetben teljesen igaza van.
    Utoljára szerkesztette: dchard, 2015.02.11. 23:14:27