Szekeres Viktor

Ilyenek lesznek a roham­osztagosok és Han Solo az új Star Warsban?

Újabb szivárgások történtek a Star Wars 7-ből, kikerült pár spoileres kép a forgatásról.

Hollywoodnak gyakran sikerül titokban tartani forgatásait, ami persze főleg a teljes egészében stúdióban forgatott produkciókra jellemző - ld. például a Fantasztikus Négyes rebootját, vagy éppen A galaxis őrzőit, melynek mindössze egy jelenetéről szivárogtak ki fotók, hiszen azt "kint" vették fel. Azonban az új Star Wars-film nagy részét hiába forgatják négy fal között, egyre-másra szivárognak ki az információk J.J. Abrams új rendezéséről.

Klikk
ide! Klikk
ide!

A történetre vonatkozó spoilerekkel most nem foglalkoznánk, hiszen ezek vagy igazak lesznek, vagy sem. Azonban nem szabad elmenni két kép mellett, melyek a minap kerültek ki a netre, s melyek, ha valódiak, akkor mindenképp felvillanyozhatják a Csillagok háborúja rajongóit. Az IndieRevolver egyik képéről a birodalmi rohamosztagosok új kinézetére derül fény, míg a másukon magát Han Solót, azaz Harrison Fordot láthatjuk. A harmadik képen meg..., nos, ez a fotó önmagáért beszél.

Klikk
ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Banderas1990 #15
    Egyébként a pletyka alapján ilyen az alap rohamosztagos sisak:

  • CairoJack #14
    Köszi, ezt nem tudtam, ez kissé megnyugtató.
  • asgh #13
    Ezek a képek az un. previzből vannak. A previz amolyan tömegvázlat, csak a jelenetek képbeállítására és az animációk időzítésére használják. Általában csak elnagyolt 3d modelleket, egyszerű animációt és nulla részletességet tartalmaznak. Külső szemlélőnek ezek borzasztóan gagyiknak tűnnek és látványra azok is, mert ilyenkor nem a látvány minőségén, hanem a változtatás gyakoriságán van a hangsúly, hogy a kreatív csapat minél több verziót ki tudjon próbálni, mielőtt véglegesítik a jelenet hosszokat és a kamera beállításokat.

    pl. iron man 3 previz:
    https://www.youtube.com/watch?v=GiZRuOxiCGw
  • Vol Jin #12
    A Thrawn triológiában voltak ilyen köpenyes bérgyilkos idegenek, akik tisztelték Darth Wadert és majdnem megölték Luke-t, de megérezték a szagáról, hogy Wader fia, és a megbízó ellen fordultak.
  • valamit #11
    Han Solo egy picit Deckard-nak tűnik a Szárnyas fejvadászból:
    http://i1261.photobucket.com/albums/ii591/Advie1/ss3252613_-_photograph_of_harrison_ford_as_rick_deckard_from_blade_runner_available_in_4_sizes_framed_or_unframed_buy_now_at_zps7c993f14.jpg
  • netperformer #10
    Zárlatosan? xD
  • CairoJack #9
    Nekem elég gánynak tűnik az egész. :(
    Úgy látszik a folytatások második körében sem sikerül megcsinálni azt a Star Wars-al, amit megcsináltak a Batmannal: élvezhető mozit csinálni. Persze nem szép dolog prejudikálni, de az eddigiek alapján ez jön le. Az ítélet persze a film megtekintése után fog megszületni.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.08.18. 13:30:10
  • Zombee #8
    Luke csak álmodta az egészet. Kijön másnaposan a szobából, és ott találja az apját a zuhany alatt.
  • vision5 #7
    Vader már halott, szóval érdekes lenne megint előhúzniuk.
  • Szefmester #6
    Miért beszédes a kép? Valaki csúnya maszkban nézegeti Vader kiégett sisakját.... Bár ahogy tartja a kezét, nem kicsit van érzelmileg Vaderhez kötve a figura de ennyi.