Szekeres Viktor

Új Star Warsos lesifotók és drónnal készített lesivideók a neten

Új fotó szivárgott ki a Millennium Falconról és egy fejvadász űrhajóról.

Nem bírnak magukkal a hetedik Csillagok háborúja-epizóddal kapcsolatos infókat szerezni próbáló fanatikusok, mint ahogy a rajongók zöme sem tanúsít önmegtartóztatást, amikor a Star Wars-forgatással kapcsolatos, esetlegesen spoileres hírek és fényképek fogyasztásáról van szó. Pedig mindegyikük tisztában van azzal, hogy minden egyes történetmorzsa, szereposztási információ, vagy esetleg fénykép és videó a majdani mozis élmény hatásfokát csökkentheti.


A legutóbbi, netre is felkerülő felvételek a Greenham légibázison készültek madártávlatból és többek között a Millennium Falcont ábrázolják - félkész állapotban. További képeket és videókat itt lehet megnézni. Illetve persze majd a mozikban - az első előzetesek idején, illetve 2015. december 18-tól.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frekvency #12
    nekem a tréler elején bevillanó feka rohamosztagos betette a kaput, kizárt, hogy megnézzem a filmet...
  • Banderas1990 #11
    Ő, igazából nem igazán értem, hol itt a baj. 30 év telt el a VI.epizód óta. Ennyi idő után semmi meglepő nincs abban, hogy az X-Wing-nek már egy újabb variánsát használják.
  • Ender Wiggin #10
    Az X-wing Z-95 vitáról csak ennyit írt a film twitter oldala:

    "It is in fact an Episode VII X-wing, not a Z-95."

    Mert mindent muszáj áttervezni, Lucas és a trükk szekciója béna alak volt, kukába minden ötletükkel.
  • Banderas1990 #9
    Azért nem kell túlspilázni ezt a dolgot. Ezeknek a lesifotóknak nem az a lényege, hogy mindent megtudjunk a filmről, inkább érdekességek és apróbb részleteket lehet megtudni belőlük. Pl. két X-Wing díszletet és néhány ruhát is látni lehetett a fényképeken (nem ezeken, az sg nem tette fel az összes fényképet).

    Igazából, bizonyos szinten lenyűgöz, hogy egyesek mennyit képesek megtenni egy-egy jobb képért, de én sem kínlódnék vele ennyit. Majd jövőre úgyis kijön a film :) .
  • Józsibácsi #8
    Ezeknek a lesifotóknak az égvilágon semmi értelme, idióták hiábavaló időpocsékolása. Mivel attól hogy látsz egy külső képet egy forgatásról, még egy normál átlag filmből sem sok infód lesz, nemhogy egy hi-tech cgi filmről... parasztvakítás az egész agyhalott zombikra dizájnolva... de hát sajnos van erre igény, elég nagy...
  • duke #7
    Csak nem gondolod komolyan, hogy ezek az ugynevezett "szivarogtatasok " ezek nem, jol megtervezett marketing kampany reszei ?
    Persze minden folyamatosan szivarog, de ezek nagy cegek tobb ev alatt sem tudnak mit tenni ellene. Az aktualis windowsrol, ajfonrol, vagy most a csillagok haborujarol, minden heten megjenik valami titkos info. Ha 5 evente egyszer tortenne ilyen, az talan lehetne veletlen, de hetente ???
    Amugy meg valoszinu ugy megy a dolog, hogy tudjak, hogy ugyis figyelik oket a fotosok, es idonkent engedik nekik, hogy ezt azt lefenykepezenek, ugymond "veletlenul".
    Mint ahogy, ha kell a felhajtas, akkor az aktualis celeb, "veletlenul" pont a strand kozepen oltozik at, vagy kezd oralszexelni a baratjaval.
  • zetortraktor #6
    Jézusom, ennyire nem lehetsz naiv... Persze. Azért titkoltak és titkolnak mindent, a szereplők nevétől kezdve, a történeten át, és hazudnak bizonyos részletekkel kapcsolatban, mert szivárogtatni akarnak. Érdekes módon a stúdióból az elmúlt hetekben nem szivárgott semmi, de most, amikor kijöttek, akkor rögtön. Pont a Star Wars legyen az a film, amiről ne készülnének felvételek?

    Tervezett, LOL. Komolyan, minek öljenek energiát bármiféle szar képek szivárogtatásába, ha a rajongók és a hírhajhászok maguk is megteszik tök ingyen? Ennyire nem lehetsz ostoba, hogy ilyesmire gondolj.
  • TokraFan #5
    Nyilván tervezett szivárogtatás zajlik, szó nincs fanatikusok által eszkábált drónokról.
    Tiszta hülyének néznek mindenkit...
  • cylonflatus #4
    Miért, lehet tökéletlenül is tévedni? A nem tökéletes tévedés az milyen?
  • Banderas1990 #3
    Igen, valóban a Headhunter-t érthették a fejvadász alatt, bár kérdés, hogy ez valóban az e. Több helyen is X-Wing-ként hivatkoznak rá és valóban a korábbi J.J.-s videóban szereplő hajóra hasonlít, amiről elmondták, hogy egy X-Wing (új verzió).

    Ha jól tudom az új kánonban a Headhunter még mindössze a Klónok Háborúja sorozatban jelent meg, ott viszont az X-Winggel való összetéveszthetősége miatt, eléggé átdolgozott megjelenést kapott.