Szekeres Viktor

Ilyen lett a Sean Penn-féle Taken - előzetes

Liam Neeson után Sean Penn is kapott magának egy Takent.

Egy újabb "nyugdíjas akciófilm" kerül nemsokára bemutatásra a mozikban - mondhatnánk némi túlzással, hiszen a 62 éves Liam Neeson után az 54 éves Sean Penn is szerepelni fog egy Európában játszódó, jórészt európai stábbal készített akciófilmben. Az Open Road Film Amerikában március 20-án bemutatásra kerülő akciófilmjének címe nemes egyszerűséggel The Gunman lesz, az előzetese pedig alant látható.


A filmet hogyhogy nem, a Taken rendezője, Pierre Morel dirigálta, a történet pedig egy nemzetközi ügynökről szól, akit elárul a szervezete, így menekülésre kényszerül Európa-szerte. A főszerepet játszó Sean Penn mellett még olyan színészeket láthatunk a The Gunmanben, mint Ray Winstone, Jasmine Trinca, Javier Bardem, Idris Elba és Mark Rylance. A történet alapján egyébként Jean-Patrick Manchette The Prone Gunman című regénye szolgáltatta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    ez sokkal gyengébbnek néz ki, mint a taken, sokkal kevéssé életszerű akciókkal. de van egy magyar vonatkozás, a regény írója annó az Idő Urai egyik írója is volt...:-)
  • Zombee #1
    Ez hol Sean Penn saját Taken-je te állat? Attól, hogy 50 éves kor fölött akciófilmet forgat...