Szekeres Viktor

The Rock lesz a Baywatch-mozifilm főszereplője

The Rock szerint vidám film lesz az új Baywatch.

Végre valami előrelépés tapasztalható a régóta tervezett Baywatch-mozifilmmel kapcsolatosan, ugyanis a The Hollywood Reporter információi szerint a Paramount Pictures Dwayne Johnsont szerződtette a főszerepre, valamint az is kiderült, hogy a filmet Sean Anders és John Morris rendezheti, akik tavaly nagy sikert értek el a Családi üzelmekkel, a forgatókönyvet pedig az a Justin Malen fogja átírni, akinek a kreditjei között egyelőre csak a bemutatás előtt álló Rossz tanár 2 szerepel.

A tervezett Baywatch-filmről egyelőre szinte semmit sem lehet tudni, mindössze annyi ismeretes a projekttel kapcsolatban, hogy a forgatókönyv korábbi verzióját jegyző Jeremy Garelick és Peter Tolan inkább a komédia oldaláról közelítette volna meg a történetet, melyben Pamela Anderson és David Hasselhoff karaktere is helyet kapott volna. A nagy kérdés, hogy a Paramount stúdió kitart-e az előzetesen tervezett irány mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Én bírom a Sziklát, szerintem lehet ebből szórakoztató filmet összehozni.
    A Knight Ridert is így kellett volna megközelíteni, a feltámasztott sorozat túl komoly lett, nem is lett siker.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2014.10.06. 12:54:02
  • zetortraktor #3
    Az valahol érthető, hogy a jó filmek vagy alapanyagok feldolgozása miatt negatív valaki, de hogy egy roppant gagyi feldolgozása kapcsán...? Nyilván ezerszer jobb lesz, mint az eredeti, ilyesmiket kell feldolgozni. És Rock alapból jobb színész, mint a legtöbb Baywatchos, ami azért nagy szó.
  • Zombee #2
    Gagyibb nem lehet, mint az eredeti. Ha poénosra veszik, még jó is lehet, The Hoff abban jó, az önirónia sem áll távol tőle.
  • Ender Wiggin #1
    hogy is mondják? anyám borogass?