Szekeres Viktor

Keanu Reeves új akciófilmjének előzetese... üt

Remekül sikerült a John Wick előzetese. Ha a film csak feleennyire jó lesz, akkor jól fogunk szórakozni.

Új filmet vehetnek fel a nézős premierek közé az akciófilmek rajongói. A John Wick trailerje mondhatni derült égből villámcsapásként tört ránk: előzetesen nem biztos, hogy Keanu Reeves új akciófilmjétől vártunk volna ilyen hatást. A John Wick a Fantastic Festen kerül bemutatásra, az amerikai mozikban pedig október 24-től lesz látható, azt viszont még nem tudni, hogy idehaza bekerül-e a multiplexekbe.


A bosszút fogadó bérgyilkosról szóló filmben Reeves mellett még feltűnik Ian McShane, Willem Dafoe, Adrienne Palicki, Michael Nyqvist, Jason Isaacs és Lance Reddick is, a rendező pedig Chad Stahelski, akinek ez a debütálása a kamerák mögött, ő eddig igen foglalkoztatott kaszkadőr koordinátor volt, aki olyan filmekben dolgozott, mint a 300, Az éhezők viadala, a Farkas vagy a The Expendables - A feláldozhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #7
    Kibaszott jó film volt!!!!
  • bmw #6
    Jo lesz ez ilyen filmekben kellene szerepelnie....
  • Seven44 #5
    Sajna Keanu Reeves kiesett a pikszisből. Valahogy úgy mint Nicolas Cage. Régen mindketten ász akciósztárok voltak de az idő múlásával ez megváltozott. Inkább nevezném a mostani filmjeket kapaszkodásnak és erőlködésnek.
  • Wittgen #4
    Kellenek az ilyen durva akciófilmek is, nem lehet mindig csak tiniszereplős fosokat gyártani (lásd: Divergent és társai).
  • Narxis #3
    Ez rohadt jó lesz!!!!
  • paby88 #2
    Nekem jónak tűnt bemutató alapján jó sok ismerős arc van benne, kolbászatlan gyereknek bejött a trónok harca.
  • JKJ #1
    Ez inkább tűnik rettenetesnek...