Szekeres Viktor

A TV2 visszahozza kajálós valóságshow-ját

A TV2 az egyszer már megbukott Hal a tortánban látja a jövőt.

Hiába bukott egymás után több celebes valóságshow is a TV2-n, a csatorna továbbra is a hírességeket mutogató realitykben látja a nézővonzás fő eszközét. Egy ideig a TV2-n volt látható, majd a TV2-es kábelcsatornákon és december elsejétől ismét a fő csatorna főműsoridejébe kerül be a Hal a tortán, mely a BUMM! című vetélkedőt fogja váltani december elsejétől 20:15-ös kezdéssel.

A műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját. A műsor gasztrokibice továbbra is Sági Szilárd lesz.

A TV2 estéi tehát decembertől ekképp alakulnak: 18:00 Tények, 19:25 Jóban Rosszban, 20:15 Hal a tortán, 21:30 Családi titkok, 22:30 Esti film vagy sorozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Ha nem mindig ugyanazt a 20 balfasz celebet forgatnák az összes műsorukban,hanem civileket is odaengednének a zsíros bödönhöz...