Szekeres Viktor

Majka benne lesz az TV2 új valóságshow-jában

Majoros Péter lesz Ördög Nóra műsorvezető társa a Rising Starban.

A tervezettnél két héttel hamarabb, október 26-án indul a TV2 legújabb énekes tehetségkutató valóságshow-ha, a Rising Star, melynek első adásaiban a zsűri (Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál, Mező Misi) azokat az énekeseket választja ki, akik majd az élő show-ban mutathatják meg tehetségüket. Ez fog folytatódni a második, november 2-i adásban, hogy aztán a reality élő műsorai november 9-én kerüljenek képernyőre - ekkor szavazhat a közönség először az énekesekre.

A Rising Starnak Ördög Nóra oldalán Majoros Péter Majka (Majoros Péter) lesz a műsorvezetője. Az egykor ugyancsak valóságshow-ban feltűnt rapper nemcsak az élő show alatt kap szerepet, hanem a Rising Star Super TV2-n futó háttérműsorának is házigazdája lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 1JaegeR1 #5
    Milyen TV rovatról beszélsz?
    Film rovat van, a valóságshow pedig nem tartozik ide...
  • kalapos01 #4
    A tévé rovatban hír, hogy egy tévéműsort fog vezetni valaki. Az nem lenne hír, hogy valaki terroristatámadást hajt végre vagy tömeggyilkosságot követ el.

    Az, hogy ki a degenerált, a kommented alapján szerintem frankón kiderült. Egyedül az a vigasz, hogy még nincs szavazati jogod.
  • duke #3
    Ez nem hir, hanem hirnek alcazott reklam.
    Mert mifele hir egy szamitastechnikai tudomanyos portalon, hogy valami gyogyos idiota szerepel, valami bulvartv, degeneralt musoraban. Olyan hirt szivesen olvasnek a tv2-rol rtlklubrol hogy :
    Ismeretlenek felgyujtotak, felrobbantottak, porigromboltak a ket tv csatorna szekhazat. Tuleloket nem talaltak.
  • Lacee86 #1
    Hatalmas hírértékű cikk...