Szekeres Viktor

Megszűnik a TV2 Naplója

Megszűnik a TV2 riportmagazinja, a Napló. Az utolsó adást november 29-én láthatják a TV2 nézői.

November 29-én utoljára láthatják a nézők a Naplót. A riportmagazin 1997 októbere, azaz a csatorna indulása óta futott a TV2-n, sokáig nézettségi rekordok közelében teljesített, azonban az elmúlt időszakban már kifejezetten gyenge nézettséget produkált. Legutóbbi adása mindössze 406 ezer embert érdekelt, ami 11,9%-os közönségaránynak felelt meg - az utána következő Tényeket már 873 ezren látták. A műsor sorsát talán az pecsételte meg, hogy a fiatalokat még ennyire sem érdekelték a riportok, a 18-49 évesek körében a közönségarány 8,4%-os volt, még a csatorna délutáni filmje is nagyobb érdeklődést váltott ki belőlük.

A TV2 úgy fogalmaz, hogy a Napló nyáron programstratégiai okokból került szombatra, ami nagyjából annyit fed, hogy a vasárnap esti sávot a csatorna a valóságshow-inak szánta, előbb a Sztárban sztárt, azt követően pedig a Rising Start sugározták hét órától. A műsor megszűnésével a stáb sem szerette volna folytatni a munkát az adott feltételek mellett, így a Napló 17 év után ér véget mondhatni dicstelen módon, de november 29-én egy búcsúadással még elköszönnek a készítők a nézőktől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fapapi #5
    Én nagyon szerettem a naplót, de sajnos az értékes riportok helyett, a szenny, celeb szarok, kezdtek érvényesülni. Mindennek a tetejébe úgy teleszórták ezeket az értékelhetetlen riportokat reklámmal, hogy a reklám hosszabb volt mint egy riport. Ugyan az a forgatókönyv mindig. Egy somorú sorsú család bemutatása Trutko sír. Egy celeb fogyókúrája, utána pedig valami nagy zabálás valamelyik celeblél. Fos az összes kereskedelmi csatolna, remélem eljön az az idő amikor megint értelmes riportokat készítenek, és nem a celebekről szól az összes műsoruk. A TV2 híradóját néztem eddig, de mostanság az is felhergel, hogy nem tudnak megszólítani egy értelmes "utca emberét". A megszólított egyének egyszerűen nem rendelkeznek az értelem csírájával sem! Ezzel húznak el egy hírt, hogy a magyar beszéddel küszködő, sokszor alkohol mámorban úszó nemzeti munkaerő tartalék élménybeszámolóját halhassam és lássam. Az is gáz, hogy megjelenik egy ilyen cikk a TV2 műsoráról, és nincs egy olyan személy a TV2 oldaláról, aki válaszolna a „néző” véleményére.
  • Zoli007 #3
    Szánalmasak vagytok mind a ketten.
  • pignoris #2
    csak így tovább TV2 hasonló sorsot az összes szennynek amit leadtok
  • SirBubu #1
    szegény műsorvezetők... most mehetnek majd csirkét belezni vagy paprikát csumázni... úgy sajnálom őket (szerk.) hogy mingyá sírva is fakadok
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.16. 09:14:13