Szekeres Viktor

A TV2 felturbózza sorozatát

Új főcímmel, új szereplőkkel és új történetekkel jelentkezik a TV2 szappanoperája, a Jóban Rosszban.

A TV2 közleménye szerint jelentős ráncfelvarráson esik át a csatorna mostanság nézettség szempontjából igencsak botladozó szappanoperája, a Jóban Rosszban. Barbara és Betty börtönből történő szabadulását követően egy titokzatos gyilkosság történik a sorozatban, új szerelmek és újra fellángoló érzelmek törnek felszínre, s természetesen további családi drámák is fokozni fogják a helyzetet.

Rá is fér mindez a JR-re, hiszen a csatorna egykoron 1 millió néző fölött teljesítő szappanja manapság már csak 800 ezer néző körüli nézettséget produkál, ami 17-18%-os közönségarányt jelent, bár az is igaz, hogy az RTL-es szappanopera, az Éjjel-nappal Budapest is csak 900 ezres nézőszámmal fut. A gondot inkább az okozhatja, hogy míg az RTL 18-49 évesek között sorozatával eléri olykor a 25%-os közönségarányt is, addig a TV2-es Jóban Rosszban közönsége idősebb, a kereskedelmi korosztályos közönségaránya alacsonyabb, mint a teljes lakosságon mért.

Íme a csatorna által kiadott, a következő részek tartalmát is magába foglaló JR-szinopszis: "Hosszú hónapok után a Pongrácz lányok Roland közbenjárásával kiszabadulnak a börtönből és egy új korszak kezdődik nem csak az ő életükben, hanem Csillagkúton is. Barbara (Legerszki Kriszti) és Betty (Nagy Adri) továbbra sem adja fel azt a tervét, hogy bosszút álljon Rolandon (Seres Dani), azonban nincs egyszerű dolga a lányoknak. Barbara igyekszik visszaszerezni volt szerelme bizalmát, de rá kell jönnie, talán nem múlt el nyomtalanul a szerelem. Azonban nem ez az egyetlen elfeledett románc, ami újra előtérbe kerül. Zsanett (Szaksz Gabi) visszatérése is jócskán felforgatja a Halász család életét. Kristóf (Baronits Gábor) sincs túl a szakításon, de idővel úgy tűnik, hogy a klinika egyik csinos nővérénél talál vigaszt a fiú. István (Dózsa Zoli) sem közömbös egykori szeretője iránt, de Szilvia (Fábián Anita) megbocsájtása volt feleségéhez köti a férfit. Mindenhol szerelem van a levegőben. Bodolai Szabit (Timon Barna) a város legújabb lakója, a fiatal modell, Révész Bori (Kárpáti Rebeka) veszi le a lábáról és idővel a lány testvére, Milán (Adányi Alex) is megbékél a fiúval.
Egy titokzatos gyilkosság miatt érkezik Csillagkútra Nagy Gabriella (Pikali Gerda) nyomozó, akiről az eset felderítése közben kiderül, maga is súlyos titkot őriz. Gyanúba keveredik a Csillagvirág klinika egyik köztiszteletben álló orvosa is, de az ügy megoldása egyre bonyolultabbá válik. Persze a csillagkúti maffia sem pihen és Füredi (Gesztesi Károly) polgármesteri terveit is keresztülhúzza Rolandék pár lépése. Alíz (Réti Adrienn) a börtönből szabadulva először a Pongrácz lányokat zsarolja, de közben egyre közelebb kerül Konrádhoz és Rolandhoz. Eszének köszönhetően pedig hamarosan a maffia egyik legügyesebb tagja lesz. "

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!