Szekeres Viktor

Az első kép a Halálos iramban 7 forgatásáról

Vin Diesel nemsokára belevág a Halálos iramban-széria hetedik részének forgatásába, miközben már folynak a nyolcadik és kilencedik epizód előkészületei. A színész által a Facebookon közzétett fotón a folytatás egy másik főszereplője is látható.

Vin Diesel új filmjeinek készítési munkálatairól a közösségi média segítségével szokta tájékoztatni rajongóit. A színész jó szokása szerint ismét közzétett egy képet a Facebookján, amit 47 millió követője láthatott. Ezúttal azonban nem a pár napja bemutatásra került Riddickhez tartozott a fotó, hanem a Halálos iramban hetedik részéhez, melynek forgatása a napokban kezdődik, vagy kezdődött el.


A kép mindenesetre a forgatás helyszínén készült és a Toretto bőrkabátját, valamint Letty nyakláncát viselő Diesel mellett még Paul Walker is látható rajta. Az Amerikában a tervek szerint július 11-én bemutatásra kerülő folytatásfilmet nem az előző epizódokat dirigáló Justin Lin fogja készíteni, hanem az a James Wan, akinek idén két filmje is moziba került, s mindkettő 40 milliós nyitóhétvégét produkált Amerikában, mely teljesítményre eddig mindössze egy rendeződuó volt képes eddig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jawarider2 #2
    "Az első kép a Halálos iramban 7 forgatásáról"

    Ilyen képet minek kitenni ? Gondolom azért ráklikkeljünk. Megtörtént :)
  • StoneCold7 #1
    9. epizód? Ez a film már viccnek is rossz...