Szekeres Viktor

James Cameron találta ki, hogy térhet vissza Arnold a Terminátor rebootjába

Érdekes információ látott napvilágot a minap a Terminátor-sorozat rebootjával kapcsolatosan.

James Cameron is részt vett a Halálosztó (The Terminator) 30. évfordulóján rendezett mozivetítésen, s itt több lapnak is nyilatkozott. A Deadline-nak adott interjújában elmondta, hogy az ő javaslata alapján építették be Arnold Schwarzenegger karakterét a Terminator Genisys címen futó, jövő nyáron bemutatásra kerülő rebootba. Cameron ugyanis arról tájékoztatta a producereket, hogy a Terminátort borító felszín nem szintetikus, hanem organikus, vagyis öregszik, így előfordulhat, hogy egy, a múltba visszaküldött Terminátor, mely nem hajtja végre küldetését, egész egyszerűen elrejtőzik a társadalomban, annak tagjává válik. Főleg, hogy képes a tanulásra, s ekképp emberivé válik anélkül, hogy lebukna.

Mint ismeretes, Schwarzenegger mellett a filmben még szerepelni fog Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Byung Hun Lee és Matt Smith, a rendező pedig a Thor második részét jegyző Alan Taylor volt. A film forgatókönyvét Laeta Kalogridis és Patrick Lussier írta, de sajnos a történetről még mindig nem tudunk részletesebben beszámolni. Talán a nemsokára érkező első előzetes segíteni fog a homály eloszlatásában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Axlkenobi #8
    A poén az, hogy mikor Arnie beszélt erről pár hónapja, akkor mindenhol milyen hülye ötletként kezelték. Most, hogy kiderült, Cameron ötlete az egész, hirtelen mennyire nagyszerű lett.

    Nekem eddig is szimpatikus ötlet volt. Elvégre ha a szerves borításuk vérezni, meg izzadni tud, sőt még gyógyulni is, akkor öregedni már mi a fenéért ne tudna.
  • fagyöngyhalász #7
    Hát pont azért vágták ki, hogy ez most nem merüljön fel kérdésként.
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Csak akkor, ha semmit sem tudsz a Terminátor Univerzumról. Ha tudsz, akkor meg a hozzászólásod minimum megmosolyogtató...
  • RAZOR27 #5
    hát ez elég gagyin hangzik...
  • Macropus Rufus #4
    jogos. A mozisból ez hiányzott. Bár nem értem miért vágták ezt ki. :o
  • Wolfi24 #3
    Bár azért az hozzá tartozik a tényhez, hogy ez a jelenetsort csak a "rendezői változat" tartalmazza. A sima mozis verzióban nem kellett átkapcsolni Arnie agyát. :) Ott azonnal tudott tanulni.
  • Macropus Rufus #2
    "Főleg, hogy képes a tanulásra, s ekképp emberivé válik anélkül, hogy lebukna. "
    na azért ez nem pontosan így van. Ui. alapból nem képesek a tanulásra. Ehhez át kell állítani a fejükben a cpu-t tanuló módba. Ezt a T2-ben ki is fejtik: bevetéskor nem tanuló módban van mert nem akarja a Skynet, hogy sokat agyaljanak. Ezért azzal dolgozik amit feltöltöttek rá. Ezt a módot kapcsolja át a John tanuló módra. Ez után tanul nevetni, és tanulja meg a gesztusokat (felfelé mutató új jelentősége stb.)
    Szóval Cameron bácsi qurvára nem emléxik a saját sztorijára. A vissza küldött robotok, nem képesek tanulni, csak ha átállítja őket valaki,. Miivel system shutdown van a átállítás elött ezért maguknak nem képesek megcsinálni.
  • Screenracer #1
    "...hogy a Terminátort borító felszín nem szintetikus, hanem organikus, vagyis öregszik..."

    Ez eddig se volt kétséges, mert Arnie a T2-ben is öregebb volt mint a T1-ben és ez látszott is. :DDD