Szekeres Viktor

Ők lehetnek a Terminátor-reboot főszereplői

Az új Terminátor három főszereplőjéből kettőt már kiválasztottak. Már csak egy van hátra.

Az már kiderült egy ideje, hogy Jason Clarke és Emilia Clarke lesz a Terminátor-sorozat újraindításának, a pletykák szerint Terminator: Genesis című film két főszereplője, előbbi John Connor lesz, utóbbi pedig Sarah Connor. A harmadik főszereplői posztra, Kyle Reese-re jelenleg is folyik a szereplőválogatás, és a Variety információi szerint jövő héten kerül sor az utolsó öt színész meghallgatására. Ők: Wilson Bethel, Thomas Cocquerel, Jai Courtney, Boyd Holbrook és Sam Reid.


A döntés a hírek szerint akár pár napon belül megszülethet, ugyanis Alan Taylor nemsokára nekiáll a forgatásnak, melynek természetesen Arnold Schwarzenegger is része lesz, legalábbis az előzetes hírek szerint. És, mint arról már korábban beszámoltunk, a rajongóknak nem csak egy mozis trilógiára kell számítania, hanem egy kísérő tévésorozat is fog készülni a történethez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #8
    Ha Emilia Clarke lesz a Terminátor-sorozat főszereplője, akkor gondolom a Trónok harcát befejezi és csak nem jönnek ott a sárkányok. A Sout Parknak igaza volt?
  • NEXUS6 #7
    Annyira más lesz, mint egy aktuális COD rész az előző évi inkarnációhoz képest.

    Mert mi lesz a gépek a akarják majd megmenteni a világot az atomháborúzó emberektől. Gondolom nem, többek között mert azt a poént nagyjából a BSG amúgy is lelőtte.
    XD

    Rebút, rimék tökmindegy, egy fikciós alkotás esetén meg alternatív idősíkról beszélni nagyjából semmit nem jelent, kb mint amikor az ovisok arról beszélnek, hogy neki milyen űrhajója lesz, amikor felnő.

    Az, hogy még a nevüket is megtartják a szereplőknek, az csak a marketing kalodába zárt kliséékkel profitmaximalizálásra törekvő producereknek tűnik az előző mű elötti egyfajta tisztelgésnek. Gyak semmi más, mint a megszerzett jogok kisajtolása.

    Előre sajnálom szegény forgatókönyvírót, meg rendezőt. Anno Finchernek (Pl Harcosok klubbja) első filmje volt az Alien3. Amikor összetűzésbe került a producerekkel, mert megkötötték a kezét, valami olyasmit mondott, hogy amiben a szerződéskor megegyeztek az képletesen egy kínai váza, majd az előzetes vágás után gyak egy söröskorsót akartak kisajtolni belőle.
  • Ender Wiggin #6
    húzzák le magukat a vécén. mindent megölnek a hülye feldolgozásokkal. emlékmás, robotzsaru, terminator. ez mind időtlen filmek, semmi szükség a modernizálásra. hollywood szépen sorbeveszi a régi sikerfilemeket, MERT NINCS ÚJ ÖTLET. az nem új ötlet, hogy mások által írt kerektereknek írnak új dialógokat. arra egy 5-öd osztályú sorozat-író is képes.
  • zetortraktor #5
    A történet teljesen új lesz, teljesen másról fog szólni. Ez kvázi vehető folytatásnak, mintha új idővonallal foglalkozna. Csak a színészek mások lesznek. (És a reboot vagy a folytatás épp azt jelzi, hogy még sok az ötletük a főszereplő karaktereket illetően.(

    Olyan lesz gondolom, mint az új Majmok bolygója. Vagy az új Holló. Vagy sok minden. De ez kurvára mindegy, a lényeg, hogy jó legyen. Ezerszer inkább egy rohadt jó reboot, mint valami pocsék, eredeti sztori.
  • cateran #4
    "Nem mellesleg a reboot azt jelenti, hogy van ötlet. Mert teljesen új történetet találnak ki azért, hogy életben tartsák az univerzumot, a franchise-t. Te szerintem a remake-kel kevered."

    Marhara uj lehet a tortenet, ha a szerepelok neve John es Sarah Connor meg Kyle Reese...Mondjuk, ha Sarah es Kyle egyutt szerepelnek majd es nem a multban, akkor maris mas az idovonal, leven az eredetiben Kyle csak 1 fotot latott rola, abba lett szerelmes (plusz eredetileg onkent jelentkezett a feladatra es nem John valasztotta ki, de kicsire nem adunk...mar 1000x beleszartak az eredeti koncepcioba)
  • xido #3
    ..és még mindig úgy áll,hogy egy ponton állítólag teljesen más irányt vesz majd a történet és az idővonal...
  • zetortraktor #2
    (És erre tényleg most jöttél rá?)

    Nem mellesleg a reboot azt jelenti, hogy van ötlet. Mert teljesen új történetet találnak ki azért, hogy életben tartsák az univerzumot, a franchise-t. Te szerintem a remake-kel kevered.

  • jawarider2 #1
    "Terminátor-reboot". Már ennyire nincs ötlet? Ez már tényleg a vég.