Szekeres Viktor

Schwarzenegger a Terminátor-rebootról beszélt

Fiatal és idősebb T-800-as is lesz a Teminátor idén forgatásra kerülő rebootjában.

Most, hogy megvan a Terminátor-reboot, a Terminator: Genesis összes főszereplője, a mellékalakok castingolásával folytatódik a gyártási folyamat előkészítése. Azonban a filmmel kapcsolatban nem csak az az új hír, hogy J.K. Simmons és John Boyega csatlakozott a stábhoz, hanem az is, hogy Arnold Schwarzenegger, új filmjének, a Sabotage-nek reklámozása közepette egyik interjújában elárult pár részletet a tervezett rebootról.

A színésztől többek között azt tudhatta meg a sajtó, hogy lesz a filmben egy fiatal T-800-as modell is, valamint hogy ezek a terminátorok már képesek lesznek az öregedésre is - így fogják az ő megjelenését is megmagyarázni T-800-asként. (A gépen lévő bőr, ugyanis az emberi bőrhöz hasonlatos, s ha nem is ugyanolyan sebességgel, de az is öregszik.) Bővebbet minden bizonnyal nyáron vagy ősszel fogunk megtudni a Terminator: Genesisről, ugyanis addigra fog véget érni az április végén kezdődő forgatás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #2
    Hát marhára kíváncsi leszek mit tudnak ebből kihozni =D Nem értem amúgy, hogyha reboot akkor mit keres benne Schwarzi? Általában teljesen új a szereplőgárda ilyen esetekben. nem lehet, hogy mégiscsak folytatás lesz?
  • jamboox #1
    Öregedő, őszülő, kopaszodó terminátorok. Ajajjaj.