Szekeres Viktor

2018-ban érkezik a hetedik Terminátor-mozifilm

Jövőre a reboot első része lesz az ötödik Terminátor-mozifilm, melyet tovább kettő fog követni.

A Paramount Pictures nem viccel, s miután 2015. július elsején a stúdió bemutatja a Terminátor-sorozat sokak által várt rebootját, köszönhetően annak, hogy az eredeti szériát sikeresen földbe vezette pár kókler, 2017-ben és 2018-ban is elő fognak rukkolni egy-egy epizóddal. Legalábbis ez a terv, hiszen a Terminator Genisys címe viselő produkció mellett a Paramount műsornaptárába 2017. május 19-re bekerült egy Terminator 2 címet viselő film, míg 2018. június 29-re egy Terminator 3. A körülbelül egy éves differenciából egyébként arra következtethetünk, hogy a két epizódot egyszerre fogják forgatni.

A jövőre érkező Genisysben Arnold Schwarzenegger mellett még szerepelni fog Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Byung Hun Lee és Matt Smith, a rendező pedig az az Alan Taylor, aki legutóbb a Thor 2-n dolgott. A film forgatókönyvét Laeta Kalogridis és Patrick Lussier írta, de sajnos a történetről még mindig nem tudunk részletesebben beszámolni, azzal kapcsolatban továbbra is titkolóznak az illetékesek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #7
    2018ban......Bazz az még 4 év(tudom kevesebb de akkor is)
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2014.09.12. 15:52:20
  • Wittgen #6
    Cameron T. filmjei oltári jók, a 3. és 4. rész meg sem tudta közelíteni az első 2 részt se minőségben, se másban (pl akciók). Ettől függetlenül a 3. részt is nagyon szeretem, a 4. már csalódás volt, a sok T. könyv után nem tudtam elfogadni ezt a nem poszt-apok filmet.

    Viszont az eddigi rebootokról röviden, pár példával:
    - pl Conan: jó volt, de nem mint Conan, hanem mint egy kardozós film, mivel Conan=Swarczi
    - pl Emlékmás: nagyon jó volt, de mint önálló sf, mivel Emlékmás=Swarczi
    - Robocop: oltári gagyi lett, teljesen műanyag az egész film, Még mindig a 80-as évek 2 klasszikus filmje viszi ebben a témában a prímet.

    Hirtelen ennyi. Ha jól rémlik más rebootok sem jöttek be nagyon. Ezt az új T filmet megnézem, mert mégiscsak T (így lennék az új alien vagy predator filmmel is), de túlzott elvárásaim nincsenek.
    Valamint: ha PG13 lesz, az akciók meg tele kamerarángatással, akkor kapják be.
  • SirBubu #5
    remélem, nem lesz korhatáros, mert családilag, a kölykökkel együtt szeretném megnézni, jó sok pattogatott kukoricával meg üdcsivel (a kisebbik még csak 5 éves, szal 2017-ben 8 lesz)

    valami T-JarJarBinks modellt is el tudnék képzelni benne, akin jókat lehet nevetni a családdal közösen
  • Gab0523 #4
    A legtöbb rajongó számára a 2. résszel véget is ért a történet. És... igen, ha belegondolok, milyen volt a 3. és a "4." rész, akkor megértem őket. Kezd olyan szaga lenni a dolognak, hogy tökmindegy, milyen sza*t, csak készítsünk el valamit "Terminator" címmel, hátha lesz rá kereslet.
  • EFRM #3
    foscsi
  • Ender Wiggin #2
    vgay inkább semmi. ez már nem szép dolog, rugdosni a halottat.
  • Jawarider #1
    pfffff..

    Inkább csinálták meg volna az állítólagos T3:Armegeddon részt.