Szekeres Viktor

Hugh Laurie ismét sorozatozni fog

Hugh Laurie egy kíméletlen nemzetközi fegyverkereskedőt fog játszani új sorozatában.

A Doktor House 8 évadát követően több tévésorozat főszerepét is felajánlották Hugh Laurie-nak, azonban az angol színész mindegyik felkérésre nemet mondott, hiszen egy ideig nem akart visszatérni a televízió világába. Úgy tűnik azonban, hogy ez az időszak véget ért, hiszen Laurie lesz az egyik főszereplője a The Night Manager című angol sorozatnak, melyet az itthon Éjszakai portásként ismert John Le Carré-regény alapján készítenének. Laurie partnere a sorozatban a többek között a Thor-filmek Lokijaként ismert Tom Hiddleston lenne.

Aki a sorozat tervezett történetére kíváncsi, az akkor kapja a legteljesebb információt, ha elolvassa az alapjául szolgáló könyv fülszövegét: "Jonathan Pine, az egykori brit kommandós azt hiszi, hogy zürichi szállodaportásként sikerült végleg hátat fordítania az erőszak világának. Hegymászásba és festészetbe menekülése azonban nem lehet tartós, mert ismét felbukkan az életében Roper, a nagyhatalmú nemzetközi fegyverkereskedő, akit Pine egykori szerelme - egyébként Roper áldozata - "a világ legrosszabb emberének" nevezett. E tragikus végű szerelem emlékének hatására, valamint Roper egyik hivatásos üldözőjének (s egyúttal esküdt ellenségének) rábeszélésére Pine kötélnek áll: beépül Roper környezetébe, hogy leleplezze e gátlástalan halálkufárt és befolyásos támogatóit.
John le Carré írói képzelete négy földrészen űzi keresztül a regény szereplőit. A feszültségteremtés e kivételes képességű mestere ezúttal elmélyült - az események sodrását csak tovább fokozó - lélekábrázolással is gazdagítja a megdöbbentő és elgondolkodtató végkifejletig ívelő cselekményt.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!