Szekeres Viktor

Sharon Stone amerikai alelnök lehet

Újabb mozis színész lép át a tévésorozatok világába, s ennek megfelelően kiemelt szerepet is kapott.

Újabb (egykor volt) mozis színész kötelezte el magát tévésorozatos szereplés mellett. Ezúttal Sharon Stone döntött úgy, hogy a vásznat a kisebb képernyőre cseréli, ugyanis aláírt a TNT csatorna egyik tervezett új sorozatának, az Agent X-nek az egyik főszerepére. Illetve még nem nevezhetjük az Agent X-et sorozatnak, mindössze sorozattervről van szó, hiszen előbb pilotot forgatnak belőle, s az alapján fogják eldönteni a csatorna fejesei, hogy szükségük van-e a tervezett szériára.

A William Blake Herron által írt forgatókönyv alapján készülő történetben Stone az első női amerikai alelnököt alakítaná, aki eleinte mindössze reprezentatívnak gondolja munkakörét, azonban idővel kiderül számára, hogy egy szigorúan titkos kötelességgel is jár: az Alkotmány védelmével a válságos időszakokban, melyben egy X kódnevű titkosügynök áll segítségére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ha férfi lenne az alelnök, akkor azt írnád, hogy van fantáziájuk? (Mi köze egyébként a fantáziának ahhoz, hogy milyen a neme egy embernek? Az csak választás kérdése.)
  • mrzed001 #1
    "az első női amerikai alelnököt alakítaná" ... ez annyira eredeti, annyira új ... hogy már láttuk 2x is :D
    Ezeknek tényleg nincs fantáziája ?