Szekeres Viktor

Észak-Korea most egy tévésorozat miatt akadt ki

Észak-Koreából egy amerikai film után egy angol tévésorozat váltott ki tiltakozást.

Nem is olyan régen Észak-Korea a The Interview című Seth Rogen-komédia előzetesének megjelenését követően kezdett el fenyegetőzni, most pedig egy angol tévésorozat verte ki a biztosítékot az ázsiai ország egyes illetékeseinél. A napokban ugyanis a Channel 4 berendelt egy új akciósorozatot, melynek címe Opposite Number. A széria története pedig Észak-Koreában játszódna, ahol is fogságba esik egy nukleáris szerkezetekkel foglalatoskodó tudós, akinek kiszabadítására a nyugati államok több ügynököt is Észak-Koreába küldenek.

Sajtóhírek szerint Észak-Korea vezetője, Kim Jong-un nincs túlzottan oda a tévésorozat ötletéért. Az ország védelmi bizottsága ugyanis úgy véli, hogy a tervezett széria rossz fényben tüntetné fel a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságot. A bizottság szóvivője azt mondta, hogy bármennyire is megpróbálják a nevezett csatorna huligánjai művészi eszközök rágalmazó álcája mögé bújva meghamisítani a valóságot, az igazságot semmiképp sem rejthetik el. Ezen szavak kíséretében követelte a bizottság a sorozat készítésének azonnali leállítását és a főkolomposok haladéktalan felelősségre vonását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #10
    Mert olyan jól élnek, azért. Ennél rosszabb fényben feltüntetni azt az országot, hogy lehetne?
  • endrev #9
    Tiszteletet Észak-Koreának!
  • zola2000 #8
    (bár ahhoz koreai híroldalakat is figyelni kellene, ami nem divatos nyelv Magyarországon : )
  • zola2000 #7
    Az sg hírek alapján az Iris és a city hunter című dél koreai sorozatok nem verik ki észak koreában a biztosítékot, csak angol-amerikaiak?
  • StoneCold7 #6
    Én meg ezért a nagyon durván mindig jóllakott napközisért nem vagyok oda.
  • Macropus Rufus #5
    szerintem ők már ott tartanak, hogy fel sem fogják, hogy az ország vezető ficsúr, csak náluk népszerű. És ott is csak azért mert kényszerítve vannak az emberek.
    Sztem meg vannak győződve, hogy a srác mindenhol népszerű, még a Féreg is spanol vele, akkor a jenkiknél is népszerű. Bezzeg ez a sorozat, most jól alátesz. Csúnya rossz nyuga
  • a_n_d_r_e_w #4
    "Az ország védelmi bizottsága ugyanis úgy véli, hogy a tervezett széria rossz fényben tüntetné fel a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságot."

    A jelenleginel is rosszabban? A vezetojuk kozrohej targya mindenhol, az orszagnak meg nincs igazan baratja. De majd biztos ez a sorozat fogja alaasni a jo hiruket.
  • barret #3
    Majd jól lebombázzák Angliát,aztán lesz sírás rívás :D
  • Kryon #2
    Atomot robbantgatnak, rakétákkal lövöldöznek, civilekre, hajókra lőnek mikor épp olyan kedvük van és állandóan fenyegetőznek. Nem hiszem, hogy ezek után már sokat árthatna a "jó hírüknek" egy tévésorozat. Gondolom az uborkaszezonban nem találtak más ürügyet egy újabb adag jó kis fenyegetőzésre így maradt ez..
  • Zsoltee_a_bator #1
    Kitor majd a haboru is, ha ezt a sorozatot is megtalaljak:

    www.youtube.com/results?search_query=adventures+of+kim+jong+un