Szekeres Viktor

A Tini Nindzsa Teknőc-mozifilm is új előzetest kapott

Elég komolyan megoszlanak a vélemények az új TMNT-előzetest illetően.

Látszik, hogy Michael Bayék igencsak nagy hangsúlyt fektetnek a Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) legújabb változatának látványvilágára, azonban a legújabb, alant látható előzetes nagyon megosztotta az internet népét. Egyesek szerint botrányos a CGI, míg mások szerint nagyon jól sikerültek az effektek, és a látvány maximális lesz a mozikban.


A négy, kvázi motion capture/CGI-teknős (Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Noel Fisher), Megan Fox, Will Arnett és William Fichtner Amerikában augusztus nyolcadikán fog bemutatkozni a mozikban Jonathan Liebesman rendezésében - itthon augusztus 28-án kerül sor a film premierjére. A filmben "természetesen" nem a teknőcöket alakítók fogják megszólaltatni a főhősöket, de egyelőre még csak annyi derült ki, hogy Leonardo hangja Johnny Knoxville lesz, míg a Donny Woodburn által "alakított" Szecska mesternek Tony Shalhoub kölcsönözheti a hangját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Talán azért, mert az jó? Mai napig jól szórakozok az első két részén. Sőt, a 80-as évek végi rajzfilmsorozaton is! 30 múltam februárban.
  • zetortraktor #7
    Miért legyen szent egy halálgagyi, nindzsa hüllőkről szóló gyerekmese? Azért ne essünk már túlzásokba. Ha valamit, akkor ezt a röhejes izét nyugodtan lehet piszkálni.
  • Serutekin #6
    Emberek kérem szépen ti döntitek el mi menjen a mozikba. Azt kapjátok futószalagon amiért fizettek... ha ezért hát ezért...
  • GaborT28 #5
    Hát ez szörnyű... ezeknek semmi sem szent.
  • Angelus1991ster #4
    Mi a fasznak az a felfujt picsa oda? minek?agyonplasztikázott szuka már a transformersben is idegesítő volt azzal a csicskával eggyütt. gratulálok a seggfej rendezőnek tegye tönkre ezt a dolgot is. michael baynek nincs saját ötlete? de mégis minek?

    Légyszíves legközelebb a Balu kapitányt tedd tönkre. utánna a Kacsameséket és mást amit az ember szeretett, hülye cgiparasztok.
  • RAZOR27 #3
    májküll béjj bullsit ögen
  • hawkie22 #2
    Hehe, nekem is ez jutott elöször eszembe. Viszont a film várós nálam ettöl függetlenül is. De amúgy emlékeim szerint a mesterük nem volt egy kicsit nagyobbacska?
  • Cickány90 #1
    A... Az egy transformers?!