Szekeres Viktor

Megtalálták a Terminátor-reboot John Connorját

Egy ausztrál színészt szemeltek ki a Terminátor rebootjának készítői John Connor szerepére, akivel ha sikerrel zárulnak a tárgyalások, akkor akár már jövő héten megköthetik a szerződést.

A Deadline értesülései szerint a Terminator-reboot készítői már tudják, hogy kivel akarják eljátszatni filmjükben John Connor szerepét. Az illető nem más, mint Jason Clarke, akivel már meg is kezdődtek a szerződéskötést megelőző tárgyalások, melyek általában sikerrel szoktak végződni, de persze a hivatalos bejelentésig nem érdemes elkiabálni a dolgokat.


A 2015. július másodikán bemutatásra kerülő Alan Taylor által rendezendő filmbe várhatóan nemsokára Sarah Connor és Kyle Reese karakterét is ki fogják osztani egy-egy színészre, de addig is elkezdhetünk ismerkedni az ausztrál Clarke-kal, akit legutóbb a Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajszában, A nagy Gatsbyben és Az elnök végveszélyben-ben láthattunk. A tévésorozatok rajongói pedig olyan szériákból ismerhetik, mint a The Chicago Code vagy a Vértestvérek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #11
    Jó az alapsztori. El kell adni az új generációnak is. A fiatalok többsége nem fogja megnézni a 20-30-40 évvel ezelőtti filmeket, eleve abból bevételre sem kell számítani. Star Warsm, Gyűrűk Ura, Harry Potter, ezeknek mind eljön majd a reboot ideje. Lehet hogy csak 20 év múlva, de előbb utóbb eljön...
  • Zombee #10
    Azért valamilyen szinten van, különben mit indítanak újra. Viszont tény, hogy ezek az elölről, máshogy kezdett sztorik ritkán szoktak jól sikerülni. Nem hogy jobban, mint a régi, de még annyira se. És nem a hűség a lényeg, hanem mint film sem jó. Star Trek, Acélember ritka kivételek.
  • kalapos01 #9
    Ki akarja felülmúlni? Felnőtt pár generáció azóta, nekik ez lesz A terminátor. Ők nem fognak 30 éves filmeket nézni.

    Egyébként meg tudod, mi az a reboot? Mert akkor nem nagyon van eredeti. Az inkább a remake-nél van. És feldolgozásból volt sok jobb is.
  • GaborT28 #8
    ... és komolyan azt hiszik, hogy felülfogják múlni az eredetit? ...rebootok esetében szerintem ez még soha senkinek nem sikerült.
  • narumon #7
    Nagyon félek, hogy ez egy újabb filmtörténeti remekmű meggyalázása lesz :(
  • Szefmester #6
    Azért kell ribútó'n, mert elfogyott a kreativitás. Ma már nem akora divat a hallucinogén keménydrog a forgatókönyv írók között. Ezek a címek meg már bejáratottak. Ribút esetében pedig nem kell logikailag hűnek lenni (márpedig manapság nagyon gyök kettesek arrafelé páran) a már létező részekhez, hiszen csinálnak egy full újat.
  • curse #5
    Egy Terminatoron mi a faszt kell rebootolni majd' 30 ev utan? Hat az elso meg a masodik resze is kurvajo volt! A sorozatot bezzeg le kellett allitani, pedig az is fasza volt, erre most meg reboot a filmnek...

  • xido #4
    azt írták,egy kicsit a T1 történet,aztán majd valahol vesz egy kanyart és alternatív síkon megy tovább..mondjuk mivel ez a Connor egy idős fejre anyuval..talán végre a trilógiával párhuzamban kapjuk a jelent és a jövőt?..nem bánnék egy Hegylakós váltott megoldást gerillákkal és Sarah anyu menekülésével..mindig változna picit a jövő..és végre látnánk Skynet időgépét..
  • kissssss #3
    teljesen nulláról... megint istenverte időutazás és hasonlók...
  • WoodrowWilson #2
    Most ez 0-ról fog indulni vagy csak az utolsó két film sztoriját dobják kukába? Vagy még nincs semmi infó róla?