Szekeres Viktor

Folytatódik A szállító-tévésorozat

A szállító-tévésorozat még A szállító-mozifilmeknél is gyengébb lett, mégis folytatódhat.

Olykor a tévében sem jár együtt a minőség a sikerrel, ennek egyik legjobb példája a Transporter: The Series, vagyis A szállító-mozifilmek alapján készült tévésorozat. A széria ugyanis több nemzetközi piacon is sikeresnek bizonyult, nálunk is jól szerepelt, így magától értetődően elkészülhet a folytatása, a második szezon. A forgatás február 26-án kezdődik el Prágában, Kanadában és Marokkóban.

A folytatás egy ideig azért lehetett kérdéses, mert sok sorozat sorsát az amerikai piacon nyújtott teljesítménye határozza meg. A szállító-tévésorozat odaát eredetileg a Cinemaxon került volna bemutatásra, de látva a végeredményt a csatorna visszakozott. Jó ideig nem is történt meg a második évad hivatalos berendelése, de a tegnapi nap során az amerikai TNT csatorna bejelentette, hogy megvásárolta a sorozat sugárzásának jogait, s ősszel az első szezont követően a másodikat is műsorára tűzi. A TNT-től befolyt pénz pedig minden bizonnyal létfontosságú volt a folytatás munkálatainak elkezdéséhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SupraMKIII #1
    Nagyszerű, lesz még V8 hangú autó, amin az elszúrt utómunka miatt néha látszik a 2.5TDI felírat, és ami csak kilincsel előre és a drámai hatás kedvéért az út végén fékez, amúgy folyamatosan gyorsul 39 percen át: ezzel elvben már elérhetné a szökési sebességet, tehát akár szállíthatna a holdra is :-)