Szekeres Viktor

Megvan az élőszereplős A dzsungel könyve Mauglija

Egy kezdő színész lesz Maugli a Disney új szuperprodukciójában.

A Walt Disney Pictures bejelentette, hogy a 10 éves Neel Sethi lesz Maugli a stúdió nemsokára forgatásra kerülő A dzsungel könyve-adaptációjában (The Jungle Book). A Jon Favreau által rendezendő filmbe több ezer meghallgatott gyerek közül választották ki Sethit, aki eddig még nem szerepelt filmben. Érdekesség, hogy a meghallgatásokra nem csak Amerikában került sor, hanem Új-Zélandon, Angliában, Indiában és Kanadában is.

Mindez persze nem meglepő, hogy A dzsungel könyve-projekt mondhatni csakis a főszereplő vállán fog nyugodni, hiszen ő lesz az egyetlen hús-vér figura a filmben, az állatokat animáció segítségével jelenítik majd meg olyan színészek szinkronizálása mellett, mint Idris Elba, Scarlett Johansson, Lupita Nyong'o és Ben Kingsley. A Rudyard Kipling műve alapján készítendő adaptáció a tervek szerint 2015. október 9-én kerülne bemutatásra az amerikai mozikban. Természetese 3D-ben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    onnan
  • Macropus Rufus #2
    echte new yorki a srác... :| legalább ha volt Indiában válogatás, akkor onnen szedték volna össze. Bár igaz amit Yagami írt: ezt lehet nem lehetett volna eladni.
    DE ha emlékeim nem csalnak, akkor a Dzsungel könyvében nem csak állatok vannak, hanem emberek is. Legalább is abbana rohadt régi filmben amit még ff-ben láttam ott voltak emberek is.
  • Yagami #1
    Disney: még véletlenül sem olyan kölköt választ ki aki "színész" (béár ez a színészet is egy vicc inkább, maradjunk annyiban), hanem egy olyat akit "majd el lehet adni" ezzel a fejjel. És igen, ahogy a cikk is írja, ő lesz/lenne a lényeg, az ő játéka. Sebaj, kapunk helyette animált állatokat, legalább lesz mit nézni. Amúgy meg Dzsungel könyve, hagyjuk már...hova, minek? És az emberek még a Hangyaember-en vannak leakadva...