Szekeres Viktor

Lelépett az új, nagy Marvel-projekt rendezője

Nem Edgar Wright fogja rendezni a Hangyaember filmet. Az ok: kreatív nézetkülönbség.

Tegnap igencsak meglepő tartalmú közleményt adott ki a Marvel Studios, mely arról a szomorú tényről tudósította a nagyérdeműt, hogy Edgar Wright távozott a Hangyaember produkciójának rendezői pozíciójából. Az okokat természetesen nem nevezték be, mindössze a dzsókernek számító "kreatív nézetkülönbségek" kamut vetették be, így találgathatunk, hogy vajon milyen megoldásokat nem tudott átverni a Marvelen a Haláli hullák hajnala és a Vaskabátok rendezője.

Így mindenesetre eggyel kevesebb egyéni látásmóddal rendelkező Marvel-adaptációra kell számítanunk. Ami Hangyaembert illeti, Hank Pym (és Scott Lang) karakterének rajongói megnyugodhatnak, hiszen a Marvel Studiios a napokban bejelenti az új rendező személyét, aki tévén jelen állás szerint tartani lehet a 2015. július 17-i bemutató dátumát. A nagy kérdés, hogy ki lesz az a filmes, aki érti a dolgát, nincs semmilyen elkötelezettsége az elkövetkező fél-egy évre és ugrásra készen be tud szállni a produkcióba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #1
    Furcsalom a filmek sorrendjet: az Avengers 2 elmeletileg elobb fog kijonni es Ultron lesz benne a fogonosz, akit Hank Pym alkotott meg, viszont a Hangyaember filmet csak honapokkal kesobb vetitik. Ez egy kihagyott lehetoseg a filmes univerzum szorosabbra fuzesere, hacsak nem valtoztatjak meg Ultron eredettortenetet.