Szekeres Viktor

Újabb főgonoszt kapott a Fantasztikus Négyes rebootja

Az FF4 rebootjának egyik fő rosszfiúja már egy korábbi Marvel-filmben is gonoszkodott.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Tim Blake Nelson is csatlakozott a Josh Trank által rendezendő Fantasztikus Négyes (Fantastic Four) rebootjához, melynek eddig bejelentett főszereplői Miles Teller, Kate Mara, Jamie Bell, Michael B. Jordan és Toby Kebbell voltak - előbbi négy a szuperhős csapat tagjait, utóbbi pedig Dr. Doomot alakítja majd. A lap úgy tudja, hogy Blake Nelson nem más lesz, mint Harvey Elder, akiről a képregény-rajongók minden bizonnyal azonnal vágják, hogy nem más (lesz), mint Mole Man, azaz Vakondember.

Mindez azonban nem azt jelenti, hogy két szupergonosz is lesz a filmben. Minden bizonnyal az új széria első részében csak felvezetik Elder karaktert, aki valamelyik folytatásban válna csak Vakondemberré. A 2015. június 19-én bemutatásra kerülő FF4-film újonnan érkezett szereplője számára nem lesz ismeretlen a Marvel-alkotások világa, hiszen korábban már szerepelt A hihetetlen Hulkban. Érdekesség, hogy abban a filmben is egy olyan tudóst játszhatott, akiből főgonosz vált - a neve ott Samuel Stern volt, akinek alteregója The Leader (A Vezető) lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    de ebben a filmben egy épkézláb arc sincs.... diszkriminálják az emberformájúakat?
  • Zombee #2
    Mole Man eredetileg sem szép. Akkor minek szerződtessenek a szerepére egy szépfiút. A világban sem csak jóképű emberek vannak, egy rosszfiúnak meg eleve jól áll a rusnya tekintet. :)
  • xido #1
    Ember formájú színészeket már nem is akarnak direkt alkalmazni?:)