Szekeres Viktor

Megvan az Igazság Ligája-mozifilm rendezője

Most már biztos, hogy lesz Justice League-mozifilm, amit Zack Snyder rendezhet.

Úgy tűnik, hogy Zack Snyder megfogta az isten lábát Az acélember rendezésével, ugyanis a film sikere nem csak a második rész elkészítésének lehetőségét hozta meg neki, hanem az Igazság Ligája mozifilmét is. A tegnapi bejelentés ráadásul nem csak azért volt fontos, mert kiderült, hogy Snyder marad a DC-univerzum egyik fő kormányosa, hanem mostantól hivatalosnak vehetjük, hogy lesz Justice League-mozifilm.

A hírt Greg Silverman, a Warner Bros. nemzetközi produkciós elnöke jelentette be, s hozzátette azt is, hogy a 2016-os Superman vs. Batman fogja felvezetni a szuperhős csapat első mozifilmjét. Arról egyelőre még nem volt szó, hogy mikor kerülhet moziba az Igazság Ligája, azonban a The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy erre 2017-ben kerülhet sor, ugyanis a filmet egyszerre forgatják Az acélemberrel.

Egyelőre azt vehetjük biztosra, hogy az Igazság Ligájában Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Denevérember), Gal Gadot (Csodanő) és Ray Fisher (Cyborg) szerepelni fog. A többi szuperhőst később jelenthetik be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    nem csak hogy ritka béna nő gal gadot, de azt hiszem csodanőnek most először lesz akcentusa...mielőtt digitálisan feljavítják, vagy gyúratják, talán angolul kéne megtanítani.
  • Sippie #3
    Azért mert tudjukki, és a tudjukkik maguknak osztogatják a filmes szerepeket, nobel díjakat, oscárokat, meg mindent...
  • nirriti #2
    Addig még felszedhet pár kilót a csaj. Nem is beszélve, hogy a filmben fel szokták javítani a képkockákat ha a helyzet úgy kívánja.
  • Dewri #1
    De miért Gal Gadot???? Annyi szép nő van Hollywoodban, akár felfedezésre váró ismeretlen pincérlány is! Egy gyönyörű, nagydarab, jó alakú, nagymellű amazont miért egy anorexiással kell eljátszatni???:(