Szekeres Viktor

Újabb Hulk-mozifilm érkezhet nemsokára

Ismét esély nyílik arra, hogy mozifilm legyen a Planet Hulk-történetből.

A Marvel Studios az elkövetkező pár évre remekül betáblázta magát premierekkel, melyek egy része titkos, egyelőre hivatalosan még nem rendelkezik címmel, így természetesen azonnal megindultak a találgatások, hogy ezek miféle projekteket takarhatnak. Az egyikről időközben kiderült, hogy az Amerika kapitány harmadik része lesz, egy másikról pedig sokan úgy vélik, hogy egy Doctor Strange-filmet rejt. Mostantól azonban annak is elég jó az esélye, hogy a titkos filmek egyike egy Hulk-mozi lesz.

Ugyanis Lou Ferrigno, aki annak idején Hulkot alakította a tévésorozatban egy rádióinterjújában azt találta mondani, hogy a Bosszúállók 2-t követően egy saját filmet kap egykori karaktere. Nyilván mindezt a helyén kell kezelnünk, de szokás szerint a haraszt nem zörög, csak akkor, ha fújja a szél. Ha lesz újabb önálló Hulk-film, akkor abban Eric Bana és Edward Norton után természetesen A bosszúállókban is látott Mark Ruffalo alakíthatja a Marvel-hőst.

Akár igazak a fentiek, akár nem (Joss Whedon már cáfolta is Ferrigno szavait), arról csak lehet álmodozni, hogy egy Planet Hulk és World War Hulk-sztori egyszer mozivászonra kerül, nem?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #1
    JO lenne...