Szekeres Viktor

Kilenc új szuperhős filmet terveznek Superman és Batman világában

A DC-univerzum tovább tágul, Az acélember 2 és az Igazság Ligája-filmet újabb 9 követheti.

Hétvégén az egyik vezető filmes hír volt az, hogy Zack Snydert választotta ki a Warner Bros. stúdió az Igazság Ligája (Justice League) mozifilm megrendezésére. Az Acélember és a Superman vs Batman rendezőjének újabb megbízatásáról szóló értesülésnél azonban sokkal fontosabb volt esetünkben, hogy most már biztosra vehetjük, hogy a stúdió elkészíti saját The Avengers-moziját, melyben a szuperhősök feltehetően nem csak egyszerű gonosztevőkkel küzdenek meg, hanem globális, esetleg intergalaktikus fenyegetésekkel.

A Snyderről szóló hírt először leközlő The Wall Street Journal azonban további információkat is megjelentetett a DC-s képregényes univerzum filmes vonatkozásaival kapcsolatban, mégpedig azt, hogy a Warner Bros. közvetlen tervei között kilenc szuperhős-film elkészítése szerepel. Arról természetesen nem tudni, hogy ezek közül mennyi lenne folytatás, mennyi épülne a már ismert, vagy a Superman vs. Batmanben bemutatkozó karakterekre, esetleg teljesen új figurákra, az azonban biztos, hogy ezek a tervek a valóságtól cseppet sem elrugaszkodottak, ugyanis maga az univerzum több ezer szuperhőssel és neves rosszfiúval rendelkezik.

Amit egyelőre biztosra vehetünk a DC-s adaptációk közül, az a Sandman és a Fables - ezek előkészületei már folynak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #8
    De. Nem feldolgozás. És újraindították vele a Pókember sorozat. Viszont legalább ma is tanultál.
  • RAZOR27 #7
    a csodálatos pókember nem reboot
  • GaborT28 #6
    Látszik, hogy a többségnek fogalma sincs az egészről....
  • armageddon666 #5
    A Warner a pók reboottal semmilyen univerzumot nem indított, mert a Pókember az Marveles, a Justice League meg DC.
  • Axlkenobi #4
    De indítottak, mert csinálnak egy Sinister Six filmet, aminek már a rendezője is megvan (Drew Goddard) és éppen ma dobták be a pletykát, hogy kik lesznek a karakterek (Rhino, Green Goblin, Doctor Octopus, Kraven the Hunter, Vulture és Mysterio).
  • Zombee #3
    A Pókember Sony. De ők semmiféle univerzumot nem indítottak egyelőre, van 10 év alatt 4 Pókember filmjük, amiből az egyik máris reboot. Egyelőre talán hivatalosan nincs is megerősítve, hogy lesznek más filmek is.
  • BrockSamson #2
    Mondjuk itt meg kell jegyezni hogy a Fables es a Sandman egeszen mas kategoriaba tartoznak mint a szokasos szuperhosos kepregenyek, jo tudni hogy a DC ezekkel is hajlando foglalkozni.
  • Wittgen #1
    Ha jól emlékszem a Marvel a Vasemberrel indította az univerzumot. A Warner meg a Pók reboot-tal. Van különbség, a Vasember oltári jó volt, a Pókember meg egy unalmas fércmű, amiben csak Stone szépsége a Leary játéka volt értékelhető.