Szekeres Viktor

Elveszti rendezőjét a Csodálatos pókember-sorozat

Nem Marc Webb rendezi a 2018. májusában bemutatásra kerülő negyedik A csodálatos pókember-filmet.

A független, 500 nap nyár című filmmel befutó Marc Webb második rendezése rögtön A csodálatos pókember volt, s a nem túl sikeres epizód után is maradt a rendezői székben, hiszen ő rendezhette a folytatást, sőt, a 2016-ban bemutatásra kerülő harmadik epizódot is ő dirigálhatja. Azonban a The Daily Beastnek adott nyilatkozatából az derül ki, hogy számára ennyi volt Pókember története, a negyedik filmre, melyet 2018. májusban mutatnak be, már nem fog visszatérni.

Webb elmondta a lapnak, hogy a továbbiakban is szeretne legalább tanácsadói minőségben részt venni a produkcióban, s erről már kezdeményeztek is tárgyalásokat, azonban rendezőként mindenképp lerakja a lantot. Hiába volt ugyanis nagyon szórakoztató a munka, úgy érzi, hogy ideje más kihívások után néznie.

Webb egyébként az interjúban arról is beszélt, hogy az általuk felépített Pókember-univerzum sokkal bonyolultabb, mint az eddigiek, s elég sok olyan karakterrel is találkozhatunk majd, melyeket eddig még nem láttunk filmekben. Sőt, Webb szerint arról is beszéltek, hogy milyen jó lenne egy stúdiók közi produkciót is készíteni, azonban mindez már nem az ő hatásköre. (Mint ismeretes, hiába él egy világban Pókember (Sony), a Farkas (Fox) és Vasember (Disney), mivel különböző stúdiók tulajdonai, így nem szerepelhetnek közös filmben, mindössze a képregényekben találkozhatnak és harcolhatnak egymás mellett, vagy esetleg egymás ellen.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    752 millióval nem mondanám, hogy nem túl sikeres az előző...