Szekeres Viktor

Scifi lesz Bruce Willis következő filmje

A meglehetősen jól sikerült Looper után Bruce Willis ismét scifi főszereplője lesz.

Újabb scifit forgat Bruce Willis, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint aláírt az Emmett/Furla Films' által készítendő Vice című thriller főszerepére, melyben partnernője a legutóbb a 2 kaliberben is látott Ambyr Childers lesz. Az Andre Fabrizio és Jeremy Passmore forgatókönyve alapján készülő alkotás története a jövőben játszódik, melyben a legtehetősebb polgárok belépést nyerhetnek egy futurisztikus komplexumba, ahol a legsötétebb fantáziáikat is valóra válthatják a minden éjjel rebootolt robot stábnak köszönhetően. Egy nap azonban az egyik robot memóriája nem törlődik és úgy dönt, hogy bosszút áll a komplexum tulajdonosán.

A hír már csak azért is örvendetes, mert Bruce Willis mostanában inkább a folytatásokat részesíti előnyben, szerepelt a G.I. Joe: Megtorlásban, a RED 2-ben, valamint a Die Hard-széria ötödik részében is, idén pedig az új Sin City-epizódban láthatjuk, valamint a The Prince című thrillerben John Cusack és 50 Cent oldalán - a rendezőt elnézve ez egy DVD-re készített akciófilm lesz. (Érdekesség, hogy a The Prince szkripjét ugyanaz a duó írta, akik a Vice-ét is.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    hallod..nem is tudtam,hogy volt folytatása és ez volt a címe..ezt most kösz :)
  • xido #2
    Na..szóval valami burkolt Westworld újragondolás lesz? :)
    Ha a kopaszság lenne a hasonlóság,akkor Bruce lenne Yul..azaz a renegát robot :)
  • xyl #1
    Hát a témája nagyon hasonló az "Eljövendő világ" (Futureworld) című 1976-os filmhez. Én láttam valamikor a 80-as években, nagyon tetszett.