Szekeres Viktor

Megérkezett a februári időutazós scifi előzetese

A scifi műfajának szerelmesei számára jól fog kezdődni a 2014-es év, hiszen már télen bemutatásra kerül a Welcome To Yesterday című időutazós film, amely eddig Almanac címen szerepelt a programtervbe.

A Paramount Pictures és Platinum Dunes produkciós cég pár órája adta ki a Welcome To Yesterday című időutazós scifi első előzetesét. A cím valószínűleg még a legnagyobb filmes guru számára sem cseng ismerősen, de ha azt mondjuk, hogy ez az Almanac új címe, akkor minden bizonnyal a filmes híreket követőek azonnal homlokukra csapnak.


A címváltoztatás okairól nincs információnk, azt viszont mindenképpen megemlítenénk, hogy az Amerikában február 28-án bemutatásra kerülő filmnek egyelőre még nincs hazai premierdátuma, azonban mivel stúdiófilmről van szó, így jó eséllyel elérhet hozzánk is. A Welcome To Yeasterday-t az elsőfilmes Dean Israelite készítette Andrew Stark forgatókönyve alapján - az író is elsőfilmes, de az idei Paranormal Activity 5 szkriptjét is ő jegyzi. A talált kamerás scifi főszereplője Jonny Weston lesz, mellett még olyan színészeket láthatunk, mint Ginny Gardner, Sam Lerner, Allen Evangelista és Sofia Black-D'Elia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #3
    Viktor, neked ez a mániád? Miért nem lehet csak simán azt írni, hogy "a filmben láthatjuk XY-t", minek bele ez az idióta "filmben OLYAN színészt láthatunk, mint XY" szófordulat.
  • goldmember #2
    egy kicsit olyan ratyi Nickelodeonos filingje van
  • Sir Quno Jedi #1
    Na ezé nem kell tinikre bízni az időgépet.