Szekeres Viktor

The Rock is képregényhős lesz?

Vajon melyik lehet az a rejtélyes karakter, melyre szóba jöhet Dwayne Johnson, alias The Rock?

Ugyan sok mindent nem tudtunk meg, de azt legalább hivatalos forrásból: Dwayne Johnson, alias The Rock ugyanis Twitterén közölte 6,5 millió követőjével, hogy komoly találkozón vett rész a Warner Bros stúdió elnök-vezérigazgatójával, hogy valamilyen módon együtt működjenek és létrehozzanak valami nagyon "barót" a DC képregényes univerzumában. Mindezt rendszeresen megrendezett Twitteres kérdezz-felelekje, a RockTalk során árulta el arra a kérdésre, hogy játszana-e képregény-karaktert.

Érdekesség, hogy júliusban Vin Diesel is a közösségi média segítségével kürtölte szét, hogy a Marvel Studios illetékeseivel találkozott egy rejtélyes szerepet illetően. Ezzel kapcsolatban később ki is derült, hogy a színész Grootot fogja alakítani (szinkronizálni) James Gunn Marvel-filmjében, a Guardians of the Galaxyben.

Johnsont egyébként nem először hozzá összefüggésbe a DC-karakterrel. Először Black Adam lehetett volna a végül meg nem valósult Billy Batson and the Legend of Shazam!-ban, majd az is kiderült, hogy ő lehetett volna Lobo, ha elkészül a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Pont Lobóra gondoltam, amíg végig nem olvastam a cikket. Abból remek erőszakos film lehetne. Johnson is szépen "felnőtt" a feladathoz, a Halálos iramban filmekben duplája volt, mint a Skorpiókirály idején.
  • Jagdgeschwader #1
    Megnéznék egy Cyborg filmet The Rock főszereplésével, de valószínűbb egy alap JL-tag szerepében. Mondjuk mint a Marsbéli Fejvadász...?