Szekeres Viktor

Denzel Washington lehet az új Zöld Lámpás

Denzel Washingtont előbb Lex Luthorral, majd John Stewarttal hozták hírbe Az acélember 2 kapcsán.

A Latino Review képregényes filmes ügyekben leginkább jártas, legtöbb infót elsőként megszellőztető újságírója, El Mayimbe nem véletlenül jelezte pár hete, hogy a Warner stúdió elkezdi hamis infókkal teleszórni a netet Az acélember második része kapcsán, hogy a sok értesülés közül ne legyen egyszerű kibányászni azokat, melyek tényleg valósak lehetnek. Az ünnepek alatt is érkezett ugyanis egy, mely Denzel Washington szerepvállalásával kapcsolatos, azonban most a színészt nem Lex Luthor karakterével hozták hírbe.

Pár hete ugyanis felröppent a hír, hogy a Warner egy afroamerikai színészt keres Lex Luthor szerepére és Washington lehet a befutó, azonban belső források szerint ezekből a tervekből nem lett semmi, a felek még tárgyalásig sem jutottak el. Most, a nem mindig megbízható Nuke The Fridge írta meg, hogy Denzel Washington továbbra is érdekli a stúdiót, azonban a színészt az egyik jófiú szerepére, John Stewartéra akarják megnyerni, aki nem más, mint az egyik Zöld Lámpás. (A Ryan Reynolds-féle filmben Hal Jordant láthattuk.)

Mindenki eldöntheti, hogy mennyire hisz a legújabb értesülésnek, mindenesetre a 2015 nyarán bemutatásra kerülő Batman vs. Superman esetében csak azt Amy Adams, Henry Cavill, Ben Affleck, Diane Lane, Laurence Fishburne, Gal Gadot és Jason Momoa szerepvállalását tekinthetjük biztosnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!