Szekeres Viktor

Az egyik mutánst teljesen kivágták az új X-Men-filmből

A májusban bemutatásra kerülő X-Men - Az eljövendő múlt napjaiból ki kellett vágni az egyik mutánst.

Az X-Men rajongói számára nem túl jó hír került a minap napvilágra. Bryan Singer, az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) rendezője ugyanis azt nyilatkozta az Entertainment Weeklynek, hogy hiába tért vissza a sorozatba Anna Paquin (Vadóc / Rogue), a színésznő nem lesz benne a filmben, ugyanis egyetlen jelenete áldozatul esett a végső vágásnak.

A rendező döntését azzal indokolta, hogy az adott jelenet nem kapcsolódik túlságosan a film fő vonulatához, így némiképp feleslegessé vált. Elmondta persze azt is, hogy maga a jelenet elég jó, és minden bizonnyal a DVD-n már rajta lesz, azonban a vágás folyamán a bőség zavarával küzdöttek és fájdalmas döntéseket kellett hozniuk. A hírek szerint egy mentési jelenetről volt szó, melyben Vadóc mellett Magneto, Xavier és Jégember szerepelt volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WoodrowWilson #6
    A Days of the Future Past képregénysztoriról van szó, mint eredeti, nem az első X-Men filmről.
  • Ender Wiggin #5
    "mivel azonban az eredeti tortenetben sem szerepelt"

    Ja, épp, csak a női főszereplője volt az "eredeti" filmnek...
  • cateran #4
    Milyen kar..mivel azonban az eredeti tortenetben sem szerepelt, ki nem szarja le? Lesz Archangel, Gambit meg New Mutants? Fantastic Four meg She-Thing? Forge, Banshee, Ahab, Rachel Summers?
  • zord #3
    Miért nem csinálnak egy Péter Dzsekszonos minimum 3 részes X-men-t? Miért kell bezanzulni egyetlen csöppke kis másfél órás részecskébe? Ejjj.
  • wraithLord #2
    Ha egyetlen jelenetben szerepel, akkor nem túl nehéz "teljesen" kivágni... Talán nem is lett volna benne a credits-ben... Óriási probléma.
  • jawarider2 #1
    "folyamán a bőség zavarával küzdöttek..."

    Olyan érzésem lenne mintha a rendezőnek nem lenne kedvenc filmje, vagy nem látott még jó filmet....