Szekeres Viktor

Bejelentették az X-Men: Apokalipszist - 2016-ban érkezik

A 20th Century Fox stúdiónak nem számít, hogy az X-Men: Az elsők nem volt különösebben sikeres, ugyanis még a második rész premierje előtt bejelentették a harmadik epizódot.

Vannak egy soros hírek, amikhez nem lehet sok mindent hozzá fűzni. A mai így szól: Bryan Singer bejelentette, hogy 2016. május 27-én bemutatásra kerül az X-Men: Apocalypse. Az égvilágon semmi egyéb információ nincs még a filmtervről, viszont cserébe nem csak A csodálatos pókember második részének előzeteséről beszélnek a képregény-rajongók.

Az "Elsők" által felvezetett és jövőre érkező A jövendő múlt napjaival folytatódó új X-Men-trilógia zárófelvonásának főszereplőjét, Apokalipszist a szuperhős képregény-kultúrát valamennyire is ismerők számára valószínűleg nem kell bemutatni. A karakter annak idején az X-Factor hatodik számában tűnt fel, mint a világ első mutánsa, aki időszámításunk előtt 3000-ben született az ókori Egyiptomban. Apokalipszissel kapcsolatban természetesen mindenkinek az 1995-ös, hatalmas sikerű The Age of Apocalypse-sztori juthat eszébe - jó eséllyel ennek a feldolgozását láthatjuk majd.

Érdekesség, hogy Bryan Singer első X-Men-filmje 2000-re datálható, s ha az Apocalypse-ben visszatérnek az eredeti mutánsok (márpedig miért ne térnének?), akkor a színészek 16 év elteltével is ugyanazt a karaktert játszanák.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #5
    ja persze parasztarcú :D örülnél ha fele olyan jó nőt húznál mint Lawrence
  • Ender Wiggin #4
    "a színészek 16 év elteltével is ugyanazt a karaktert játszanák"

    könyörgöm, akkor Rebecca Romijn-t hozzák vissza, a parasztarcúból elegem van már. minden filmben őt kell bámulni.
  • sandor8206 #3
    várós, nagyon jó :-D
  • metalos #2
    X-Factor (comics)
  • kanduhr #1
    "X-Factor hatodik számában tűnt fel" ?wtf?