Szekeres Viktor

Itt a The Wolverine alternatív befejezése

Aki látta a Farkast, az tudja, hogy fejeződik be a film, de talán érdeklődni fog az iránt, hogy még hogy miképp lehetett volna vége. A napokban megjelenő DVD egyik extrája a rajongók elé tárja az egyik alternatív befejezést.

Érdekes pályát futott be a mozikban a Farkas (The Wolverine). A James Mangold által rendezett kvázi folytatásfilmet még akkor sem lehet kudarcként megbélyegezni, ha az amerikai bevételek komolyan visszaestek, hiszen a nemzetközi színtéren sokkal jobban teljesített a produkció, mint az X-Men kezdetek: Farkas. Nem véletlen, hogy elkezdődtek a tárgyalások a harmadik epizóddal kapcsolatosan, azonban jelenleg még a második rész van az érdeklődés középpontjában, hiszen most jelent meg DVD-n.


A DVD-re természetesen bónuszanyagok is kerültek fel, melyek közül a rajongók számára az egyik legérdekesebb az alternatív bejezés lehet, melyben Logan kinyit egy dobozt, amiben érdekes dologra lel. Hogy mindez jelent-e valamit a jövőre nézve, nem tudni, de abból kiindulva, hogy a jelenet nem a filmben vagy a stáblista végén kapott helyet, hanem mindössze bónuszvideóként, arra lehet következtetni, hogy poén szintjén kezelendő az utalás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shiwo #7
    közbe látom lecserélték a videót.. ez már hihetőbb extra..
  • Shiwo #6
    még jó, hogy 99% fake videó... úgy lett összeollózva..

    például a repülő ablaka körül teljesen más a borítás, mikor Starkot mutatják, meg mikor Logan-t..

    meg eleve a két különböző kiadó miatt nem szerepelhetnek 1 filmben, még volt is róla szó, hogy pl az Avengers kettőben meg sem említhetik az X-men-t vagy hogy Quicksilver mutáns..


  • Zombee #5
    Azért az elég amatőr dolog a cikkírótól, hogy a DVD-s bónusz alternatív befejezést egyáltalán egy mondatban említi bármiféle jövőbeni folytatással. Értelemszerűen ha a filmhez kapcsolódó folytatás készül, a mozis befejezést fogja alapul venni. Ha valóban alternatív befejezés, nem is lehetne stáblista utáni jelenet. Ez nagyon amatőr.
  • Vol Jin #4
    Én egyszer elaludtam az egyik X-man filmen, amikor a tévében ment. Pedig csomót röhögtem az elején, hogy mekkora tré az egész.
  • Dynamic #3
    "Aki látta a: Wolverine és az X-men: Az újrakezdés c. rajzfilmsorozatot, az tudja, h miről beszélek..."
    Én mondjuk csak 2 részt láttam, de az is egy gyerekes vacak.Pedig tudnék értékelni egy sötétebb tónusú, nem tucat cartoon stílusban készült x-men (vagy más szuperhős) filmet.
  • cS6Szi #2
    Ez az x-men film, úgy volt sz@r, ahogy van. Az operatöri munka a rendezés és történet is egyformán nulla. Egy x-men filmtől az ember nem vár sokat, csak annyit, hogy legyen egy elfogadható sztori, sok látványos jelenet és egy kevés színészi játék. Itt mintha a főszereplőn kívül, senki nem tudta volna, hogy milyen filmben játszik és Jackman kevés volt hozzá, hogy egymaga elvigye a hátán a filmet. A legtöbb szereplő szó szerint irritáló volt. A látványos jeleneteket lelőttek a trailerben. Szerintem az első két x-men film és a first class volt ami valóban jó lett, a többi szóra sem érdemes. Ezen a filmen még ez az alternatív befejezés sem segít, ami egyébként teljesen olyan érzést kelt, mintha valami fanmade lenne.
  • Rotcsa #1
    Sokkal többet vártam ettől a filmtől! Nem Wolverine-es! Aki látta a: Wolverine és az X-men: Az újrakezdés c. rajzfilmsorozatot, az tudja, h miről beszélek...
    Kezd olyan lenni ez a karakter, mint anno a pókember: Egy lehangolt, saját démonaival és szerelmi gondjaival küszködő, megfáradt, leharcolt , unott , útját tévesztett jellem. Tudjuk,h annak mi lett a vége:Még 2 gyötrelmes rész (a venomosnál már majdnem én is öngyilkos lettem) aztán kuka, majd egy reboot, ami után sokkal inkább a képregényhez igazított karakter jött vissza! :)
    A ruhát nem tudom, miért sztrnózták... Szerintem túlságosan gyerekesnek gondolják, h egy "sárga fekete hacukában " szaladáljon a főhős. Az idézet Küklopsztól van az X-men 1-ből, amikor végül is beszáll az -menek csapatába, majd felül a gépre és megkérdezi: " Csak ilyen ruha van?" vagy valami ilyesmit...
    Majd küklopsz: "Miért? Egy sárga-fekete hacuka jobb lenne?"
    SZóval már akkor is poénkodtak a ruhával... Szerintem jobb lenne a filmvásznon, mert az a maszk nagyon agresszív külsőt ad, ezáltal Wolverine-esebb karaktere lehetne. Az alkata megva hozzá Jackmannek, csak egy kicsit a képregényhez/ rajzfilmhez kellene közelítenie a filmnek.... Tudom, h az X-men buzik nem termelnek olyan jól a kasszáknál, mint a nagy-tömegek, de akkor is...