Szekeres Viktor

Itt az X-Men - Az eljövendő múlt napjai első, szinkronos előzetese

Sokak számára minden bizonnyal mostantól lesz igazán várt film a májusban bemutatásra kerülő X-Men - Az eljövendő múlt napjai, hiszen a napokban megérkezett a képregény-adaptáció első előzetese hivatalos formában is.

Bár már láttunk egy kamerával felvett előzetest az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) című Bryan Singer-filmhez, most jött el a rajongók számára az igazi élmény, hiszen hivatalosan is felkerült a netre a filmhez készített első videó. A különleges effektusok fanatikusai számára azonban jeleznénk, hogy a vizuális trükkök nagy részén még dolgoznak a szakemberek, így nem szórhatták tele a trailert mindenféle jósággal. Talán majd a másodikat.


A május 23-án bemutatásra kerülő képregény-adaptációban rengeteg régi ismerős láthatunk, nem csak az X-Men: Az elsők főbb szereplőit, hanem a Singer által elindított eredeti X-Men-trilógia főbb alakjai is megjelennek, az akkori színészek alakításában. A főbb szerepekben Patrick Stewartot és James McAvoyt, valamint Michael Fassbendert és Ian McKellent láthatjuk, de mellettük még benne lesz az illusztris szereplőgárdában Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Peter Dinklage, Omar Sy, Halle Berry, Daniel Cudmore, Fan Bingbing, Boo Boo Stewart, Adan Canto, Evan Peters, Josh Helman és Lucas Till.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #1
    Brutáljó lesz!