Szekeres Viktor

Videós bizonyíték a mutánsok érintettségéről a Kennedy-merényletben

Már tart egy ideje az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) reklámkampánya, melynek egyik új filmecskéjét a marketingesek a Kennedy-merényletnek szentelték.

Pénteken volt ötven éve, hogy merénylet áldozata lett John Fitzgerald Kennedy, amerikai elnök, s ez az esemény, illetve az évforduló ihlette meg a Fox stúdió marketingeseit, akik kiadtak egy rövid videót arról, hogy pontosan milyen szerepet is töltött be Erik Lensherr, alias Magneto JFK halálában. A filmecske természetesen az X-Men: Az elsők folytatásának, a X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) kampányának része.


Bryan Singer filmjét jelen állás szerint május 23-án mutatják be Amerikában. Magnetót Ian McKellen és Michael Fassbender, X-professzort pedig Patrick Stewart és James McAvoy fogja játszani a nagyon népszerű történet mozis feldolgozásában. Mellettük lesznek bőven különleges képességgel rendelkező karakterek, valamint "normális" emberek is, karaktereiket olyan színészek fogják alakítani, mint Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Peter Dinklage, Omar Sy, Halle Berry, Daniel Cudmore, Fan Bingbing, Boo Boo Stewart, Adan Canto, Evan Peters, Josh Helman és Lucas Till.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • husi #1
    "Mellettük lesznek bőven különleges képességgel rendelkező karakterek, valamint "normális" emberek is," .. azta mik vannak.. 2013-ban..