Szekeres Viktor

Lehet, hogy megtalálták az új Batman-film Robinját

Valószínűleg nemsokára bejelentik az új Robint alakító színész nevét, hiszen a Batman vs. Superman castingja már nagy erőkkel folyik. Dick Grayson szerepére jelenleg egy sorozatsztár a legesélyesebb.

Nemsokára meglesz a Batman vs. Superman női főszereplője, s úgy tűnik, hogy az egyik új férfi karakter szerepét is be fogják hamarosan tölteni. Legalábbis erre utal, hogy a The Wrap értesülései szerint jelenleg Adam Driver a legesélyesebb arra, hogy megkaparintsa Dick Grayson szerepét, aki Denevérember segítője lehet. Hogy az ő alteregója mi lesz, az csak a forgatókönyv ismeretében fog kiderülni, de a képregényben Grayson előbb Robin volt, majd később Nightwing lett.


Adam Drivert a közönség leginkább a Csajok című HBO-komédiából ismerheti, de mozifilmekben is láthattuk, többek között a Lincolnban, illetve az itthon a napokban bemutatott Frances Hában, sőt, a Coen-testvérek decemberben mozikba kerülő új filmjében, az Inside Llewyn Davisben is fel fog tűnni. A Zack Snyder által rendezendő Az acélember-folytatás, a Batman vs. Superman premierje persze még arrébb van, arra csak 2015. július 17-én kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!