Szekeres Viktor

Kiderült, ki lesz Batman és Superman közös filmjének főgonosza?

A legújabb híresztelések szerint nem csak az derült ki, hogy Darkseid lesz az Igazság Ligája-mozifilm főgonosza, hanem az is, hogy egy 1980-as képregény alapján íródott a forgatókönyv.

Pár napja írt arról a Latino Review, hogy információik szerint Darkseid lesz a tervezett Igazság Ligája-mozifilm (Justice League) főgonosza, azaz Superman, Batman és társaik meglehetősen kemény ellenfelet fognak kapni. A 2015-ben bemutatásra kerülő film készítői természetesen válaszra sem méltatták mindezt, így nem tudjuk, hogy mennyi a valóságtartalma, de az tény, hogy a Latino Review volt az a filmes lap, mely megszellőztette azt, hogy a Marvel legújabb szuperhős csapata a Guardians of the Galaxy lesz, így valamilyen szinten mindenképp érdemes adni az LR értesüléseire.


Most újabb hírrel jelentkezett a Latino Review. A lap úgy tudja, hogy Will Beal forgatókönyve a Justice League of America-képregény három, 1980-ban megjelent számán (#183-#185) fog alapulni, melyeket Gerry Conway és George Perez rajzol. A történetben Darkseid a Föld elpusztítását tervezi, hogy saját szülőbolygója, az Apokolips kerüljön a helyére. A sztori érdekessége, hogy abban nem csak a Justice League of America szerepel, hanem a Justice Society of America is a Föld-2-ről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!