Szekeres Viktor

Felkerült a netre a Batman: A sötét lovag visszatér 2 - itt az előzetes

Már a premier előtt elérhető a neten a Batman: A sötét lovag visszatér 2. része. de persze csak eredeti nyelven. Természetesen a hazai verzió ismét a világpremierrel egy időben jelenik meg.

Habár a Batman: The Dark Knight Returns, Part 2 DVD és a Blu-ray verziója Amerikában csak január 29-én fog boltokba kerülni, az Amazon webes áruházból már le lehet tölteni digitális verzióban a filmet. Itthon január 30-tól lehet majd a boltokban kapni a magyar szinkronnal ellátott Batman: A sötét lovag visszatér 2. részt, melyen extraként többek között a legújabb DC-s animációs film, a Superman elszabadul egy részlete is látható lesz.


Mivel a hazai DVD-ken is lesz eredeti hangsáv, ezért kivételesen érdekes lehet egy animációs film esetében is a szereposztás: Denevérember továbbra is Peter Weller lesz, Robint pedig ismét Ariel Winter fogja szinkronizálni. Új szereplőként Michael Emerson lesz hallható a filmben (Joker), valamint Mark Valley, aki Superman hangja lesz. Utóbbi egyébként meglepő módon azzal a céllal érkezik, hogy végezzen Batmannal, miközben az Arkham elmegyógyintézetben Joker is ördögi tervet eszel ki.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csiki1991 #5
    Nem vagyok 100%ig biztos benne, de nekem úgy rémlik olvastam valahol, hogy Mark Hamilnek az Arkham City volt az utolsó Jóker szinkronja.
  • Zsoltee_a_bator #4
    A Part1 tetszett. Sokkal jobban, mint barmelyik masik animacios film, vagy akar a Dark Knight Rises mozifilm.


  • Darth Sith #3
    Szerintem nem volt rossz az első rész, bár a hangok engem kifejezetten zavartak. A 90-es évek óta, a batman tas-ban, justice league-ben, batman beyond-ban vagy játékoknál az arkham city-ben is mindig kevin conroy volt bruce wayne hangja, mark hamil joker-é stb.. Ezek után ehhez beraktak totál más karakterű szinkronszínészeket. Nálam ez egy elég nagy negatívum volt, pláne annak tekintetében, hogy a 2011-es akrham cityhez ha tudták a hangjukat adni, akkor egy miért nem lehetett felkérni őket ehhez is, egy párhuzamosan készülő produkcióhoz...?

    De ettől eltekintve maga a film kellemes kikapcsolódást jelentett. Nem lesz egy rongyá nézős darab, de nem volt annyira rossz.
  • koschwarz #2
    nekem is leég hamar törlődött a memóriámból az első rész.
  • Zombee #1
    Nem értem én továbbra sem a hazai DVD/BD kiadást... Bebuknak olyan kiadók, akik hiánypótló alkotásokat jelentetnek meg, hatalmas kultfilmek várják, hogy valaki kiadja végre, ugyanakkor vadonatúj szemetekből minden hónapban kijön pár.
    Jó, szuperhős-animációból konkrétan nincs túl sok, de mint filmélmény, ennek az első része egy nagy nulla volt.