Szekeres Viktor

Közülük kerül ki az új Denevérember?

A napokban megjelent a sajtóban egy hat nevet tartalmazó lista. Állítólag esetlegesen az emlegetett színészek közül kerülhet ki az új Denevérember, aki a Superman vs. Batman egyik főszereplője lehetne.

Ha túlteszünk magunkat azon, hogy még mindig elég komolytalanul hangzik a Denevérember elnevezés, akkor elkezdhetünk komoly arccal elmélkedni azon, hogy melyik színész fogja legközelebb magára ölteni a repülős emlősről elnevezett hős sötét álarcát és lebernyegét. Az elkövetkező hónapokban minden bizonnyal a filmes sajtó egyik kedvenc tevékenysége lesz annak találgatása, hogy ki lehet az új Batman. Még csak infó sem kell ezzel kapcsolatban, mindössze fel kell tenni címben a kérdést és odavetni pár nevet az olvasók elé.


Mi egyelőre csak máshol megjelent cikkekre hivatkoznánk a kérdéskörben. A hét elején már jelent meg találgatásokra alapozó cikk az LA Times-ban, de a Heat Vision listája már sokkal korrektebb forrásból származónak tűnik. Persze az, hogy bizonyos nevek felmerültek, valamint, hogy esetleges színészek meghallgatását és felkérését tervezik, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy közülük kerül ki az új Bruce Wayne.

Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney és Christian Bale után a lap szerint olyanok jöhetnek szóba, mint Josh Brolin, Ryan Gosling, Joe Manganiello, Richard Armitage, Max Martini és Matthew Goode.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Különc #5
    Képzeld el a szakállat a Batman álarcban, úgy már mégsem hangzik jól
  • Laza #4
    Josh Brolin - ha szakállal jön, akkor jó lehet, az jól áll neki
    Ryan Gosling - remélem nagyon hamar elfelejtik ... jó csóka, de inkább nyál mint batman, nagyon nem kéne
    Joe Manganiello - a teste megvan hozzá, szakállal még ő is jó lehet
    Richard Armitage - el tudom képzelni :) A Válaszcsapás sorozat addig volt jó, amíg Róla szólt (talán első évad), jó arc ... na meg a Hobbitban is jó volt
    Max Martini - pulykatojás, inkább neeeeeeee
    Matthew Goode - neeeeeeeeeee, ezt ki találta ki? hot wings ... hot bat wings ... a KFC-ben ez lehetne az új slágertermék :D
  • Darth Sith #3
    Anno Hanry Cavill-ről sem tudtam elképzelni, hogy jó superman lehet, mégis az lett. Úgyhogy, így látatlanban már senkit sem merek leírni előre, bízom Nolan-ék jó döntésében :)
  • endrev #2
    Josh Brolin arcszerkezetileg meg is felelne, ő a legjobban. Az alakítás más kérdés (és nincs válaszom).
  • xido #1
    Túltesszük magunkat rajta,mert ember nincs,aki ne az angol nevet használná,még a forgalmazók se erőlködnek a tükörfordítással,ahogyan te Viktorka :)