Szekeres Viktor

Ben Affleck több részben is Batman lesz

Ben Affleck természetesen nem csak egyetlen filmben fogja magára ölteni a Denevérember sötét lebernyegét, hanem lehetőség szerint minél többen. Főleg, hogy szerződése is erre kötelezi.

Csütörtökön jelentették be, hogy a tavalyi év legjobb filmjének tartott Az Argo-akció rendezője, Ben Affleck lesz az új Denevérember, akinek első filmje Az acélember folytatása lesz. Az már a Comic Conon bejelentésre került, hogy az egyelőre cím nélküli Man of Steel 2-ben Superman és Denevérember fog összecsapni, majd vélhetően kibékülni, hogy felvegye a kesztyűt egy világméretű fenyegetés ellen, de a részletek még nem ismertek.

És persze azt sem tudni, hogy mit csinált pontosan Bruce Wayne, miközben Clark Kent Zod tábornok ellen vette fel a harcot, az viszont biztosnak tűnik, hogy nemsokára komolyabban is megismerhetjük a Denevérembert, hiszen a tervek szerint nem csak egy filmben tűnne fel. Ben Affleck ugyanis több epizódra kötelezte el magát a Warner stúdiónak. Hogy ezek ismét Superman-filmek lesznek-e, vagy önálló Denevérember-mozik, esetleg elkészülhet az Igazság Ligája, arról egyelőre nem szól a fáma.

A közös Superman-Batman-film forgatása februárban fog kezdődni, hiszen Affleck a jövő év elejéig saját új filmjén, a Gone Girlön fog dolgozni, míg jövő nyár végén már a Live By Night-ot fogja rendezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LaFleur93 #3
    Én inkább úgy képzelem el, hogy Batman már javában tevékenykedik a film kezdetén, és Superman és Zod összecsapása/város leamortizálása miatt kezd el komolyabban foglalkozni az acélemberrel. Itt jöhetne a képbe, hogy milliárdosként sok pénzt fektetne a város helyreállításába, illetve akár Lex Luthor is felbukkanhatna hasonlóképpen
  • Zombee #2
    Csak ne kelljen még egyszer megismernem Batman eredettörténetét. Peter Parker Pókemberré válását is túlzás volt 10 év alatt kétszer is leforgatni.
  • LaFleur93 #1
    Jó lesz az Affleck, főleg ha ő rendezné a Justice League-t. Írtam is erről egy hosszabb véleményt, ha esetleg valakit itt érdekelne az ilyesmi:

    http://cinemaaudio.blogspot.hu/2013/08/superman-vs-batman-avagy-geza-vs.html